Activiteiten Costa del Sol

Feesten met de  Semana Sante, Golven of watersporten op het meer of op de stranden van Nerja... voor ieder wat wils

Je verveelt je nooit 

word lid van onze community en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen

Er valt heel wat te beleven...

Geen zin om een boek te lezen, aan de pool van een heerlijke cocktail of sherry te genieten? Er valt genoeg te beleven voor de actievelingen onder ons: Sporten, skiën, feesten, roadtrips of gewoon genieten...

Andalusië is een populaire toeristische bestemming in Spanje en biedt een breed scala aan activiteiten waar bezoekers van kunnen genieten. Enkele populaire activiteiten zijn:

  • Bezienswaardigheden bekijken: Andalusië is de thuisbasis van vele historische en culturele bezienswaardigheden, waaronder het Alhambra in Granada, de Mezquita in Cordoba en het Alcazar in Sevilla.
  • Wandelen en buitenactiviteiten: Het Sierra Nevada National Park en het Doñana National Park bieden veel mogelijkheden voor wandelen en buitenactiviteiten, zoals vogels kijken, bergbeklimmen en paardrijden.
  • Strandactiviteiten: De zuidkust van Andalusië, bekend als de Costa del Sol, herbergt vele populaire stranden en badplaatsen, zoals Marbella en Malaga, waar bezoekers kunnen genieten van zwemmen, zonnebaden en watersporten.
  • Eten en wijn: Andalusië staat bekend om zijn heerlijke eten en wijn, waar bezoekers van kunnen genieten door kooklessen te volgen, wijnmakerijen te bezoeken of uit eten te gaan in lokale restaurants.
  • Festivals en evenementen: Andalusië herbergt het hele jaar door vele festivals en evenementen, zoals de Feria de Abril in Sevilla en het Carnaval in Cadiz, waar bezoekers de rijke cultuur en traditie van de regio kunnen ervaren.
  • Winkelen: Andalusië staat bekend om zijn keramiek, lederwaren en ander traditioneel handwerk, dat bezoekers kunnen kopen op lokale markten, handwerkwinkels en boetieks.

Waar heb je zin in vandaag?

Ook gefascineerd door Andalusië? Verneem er meer over via onze social media kanalen.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

tel:+32479444285