Auto- en motorritten doorheen de Axarquia

Touren in Andalusia in alle pracht van de Axarquia

Genieten in de
wagen of op de motor

word lid van onze community en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen

De mooiste rondritten in Andalusia


Andalusië is een regio met prachtige landschappen en pittoreske stadjes, waardoor het een geweldige bestemming is voor een autorit. Enkele populaire autoroutes in Andalusië zijn:

  • De Witte Steden Route: Deze route neemt je mee door de beroemde "Pueblos Blancos" (witte steden) van Andalusië, waaronder Ronda, Grazalema en Setenil de las Bodegas. De route biedt prachtige uitzichten op de omliggende bergen en dalen.
  • De Moorse Legacy-route: Deze route neemt je mee langs enkele van de belangrijkste Moorse erfgoedlocaties van Andalusië, waaronder het Alhambra in Granada, de Mezquita in Cordoba en het Alcazar in Sevilla.
  • De Olijfolieroute: Deze route neemt je mee door het hart van het olijfolieland van Andalusië, waar je olijfgaarden kunt bezoeken, meer te weten kunt komen over het productieproces en lokale olijfolie kunt proeven.
  • De Costa del Sol: Deze route neemt je mee langs de zuidkust van Andalusië, beter bekend als de Costa del Sol, waar je kunt genieten van de zandstranden, pittoreske stadjes en het bruisende nachtleven.
  • De Sierras Subbeticas en Filabres: Deze route neemt je mee door de natuurparken van Sierras Subbeticas en Filabres, en biedt mooie autoritten, charmante stadjes en dorpjes en een indrukwekkende verscheidenheid aan vogelsoorten.
  • De Alpujarras: Deze route voert je door de regio Alpujarra, een bergachtig gebied in het zuidoosten van Granada, bekend om zijn terrasvormige landschappen, witgekalkte dorpjes en uitstekende wandelpaden.
Het is belangrijk op te merken dat u tijdens het rijden in Andalusië bekend moet zijn met de lokale verkeerswetten en -voorschriften en veilig moet rijden.

Geniet van de mooiste landschappen en vergezichten tijdens al dan niet uitgestippelde roadtrips. Maak een tussenstop in de mooie dorpjes en steden die Andalusië je te bieden heeft.

Granada - Iznájar

292km - 6 uur 

Montes de Málaga - Caminito del Rey

247km - 5 uur

Montes de Málaga 

102km - 2 uur en 30 minuten

Fuento De Los 100 Caños - Antequera

143km - 3 uur

Iznájar

215km - 4 uur en 30 minuten

Arround Sierras de Tejeda

206 km - 4 uur 45 minuten

Verplicht mee te nemen in een auto in Spanje

Gevarendriehoek

Veiligheidshesjes

Reservewiel

Sneeuwkettingen

Brandblusser

Documentatie


Ook gefascineerd door Andalusië? Verneem er meer over via onze social media kanalen.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

tel:+32479444285