"Birra & Art" Craft Beer Festival: Een viering Bier, kunst en muziek in Rincón de la Victoria

12 tot 15 augustus naar Plaza Al-Andalus, Rincón de la Victoria

Rincón de la Victoria, een pittoresk kustplaatsje, staat op het punt om bierliefhebbers en kunstenthousiastelingen te verwelkomen bij het jaarlijkse "Birra & Art" Craft Beer Festival. Dit langverwachte evenement belooft een smaakvolle ervaring te bieden met maar liefst 35 verschillende biersoorten, culinaire hoogstandjes, handwerkstands en live muziek, van 4 tot 7 juli op Plaza Al Andalus.

Een Unieke Bierbelevenis

Het charmante stadje Rincón de la Victoria, gelegen aan de zonovergoten Middellandse Zeekust, staat niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en rijke geschiedenis, maar ook om zijn groeiende reputatie in de ambachtelijke bierscene. Het "Birra & Art" Craft Beer Festival is uitgegroeid tot een niet te missen evenement voor zowel de lokale bevolking als bezoekers die de kunst van het brouwen en de magie van artistieke expressie waarderen.

Bieren van Dichtbij en Ver Weg

Dit festival biedt een keur aan bieren, met maar liefst 35 verschillende soorten van 8 brouwerijen, waarvan de meeste uit de provincie Málaga komen. Onder de deelnemende brouwerijen zijn bekende namen als Savis, 3Monos, Bonvivant, Gailanejo, Marengo en Attik. Daarnaast zijn er brouwerijen uit Granada (Segral) en Cantabria (DouGall's) vertegenwoordigd.

Proeven van Bier en Culinaire Genoegens

Tijdens het "Birra & Art" Festival kunnen bezoekers genieten van bieren voor slechts €2,50 per stuk. Het festival opent zijn deuren voor het publiek op donderdag 4 juli om 19:00 uur. Gedurende de rest van de dagen is het festival geopend van 12:00 uur tot 01:00 uur. Naast het proeven van heerlijke bieren, kunnen bezoekers ook genieten van een brede selectie van internationale gerechten en ambachtelijke producten die worden aangeboden op de twintig stands.

Met een verscheidenheid aan bieren, kunstzinnige expressie en livemuziek belooft het "Birra & Art" Craft Beer Festival een onvergetelijke ervaring te worden voor alle zintuigen. Dus, noteer de data in uw agenda en maak u klaar om te proeven, te genieten en te beleven in dit unieke samenkomen van bier, kunst en muziek.


Dus, noteer de data in je agenda, bereid je voor op een onvergetelijke reis en ga van 12 tot 15 augustus naar Plaza Al-Andalus. Laten we de geest van het festival omarmen en van elke dag een viering maken die het herinneren waard is. Tot dan!

Meer Spanje nieuws, klik hier