Cirque du Soleil verrukt Spaans publiek met uitgebreide Alegría-tour

's Werelds grootste hedendaagse circusproducent voegt meer data toe in Malaga en kondigt tournee door heel Spanje aan

Cirque du Soleil, wereldwijd bekend als de grootste hedendaagse circusproducent, staat op het punt om het Spaanse publiek te betoveren met uitgebreide optredens van de betoverende productie Alegría. De iconische show, met een cast van 53 artiesten, heeft al meer dan 14 miljoen mensen wereldwijd betoverd en blijft een symbool van artistieke excellentie en innovatie.

Extra data in Malaga

Het Canadese bedrijf heeft besloten om zijn verblijf in Malaga te verlengen en meer data toe te voegen voor Alegría op het stadsplein. Het spektakel zal nu beschikbaar zijn voor het publiek vanaf 31 mei. Dit nieuws is opwindend voor fans die graag de adembenemende acrobatiek, schitterende kostuums en inspirerende optredens willen zien waar Cirque du Soleil bekend om staat.

Cirque du Soleil te bewonderen in heel Spanje

In een gedurfde zet is Cirque du Soleil van plan om verschillende steden in heel Spanje te vereren met de magie van Alegría gedurende het jaar. De tour begint in Barcelona op 20 maart, wat een spectaculaire start belooft voor het Spaanse deel van de reis. Vervolgens zal het circus spektakel doorgaan met het betoveren van het publiek in Alicante, waar optredens gepland zijn vanaf 16 juli.

Sevilla en Madrid

Sevilla staat als volgende op de lijst, waar Cirque du Soleil Alegría naar de stad brengt vanaf 28 september. De levendige energie en artistieke kracht van de show zullen vervolgens hun weg vinden naar de Spaanse hoofdstad, Madrid, vanaf 4 december. Met deze uitgebreide tournee wil Cirque du Soleil vreugde en verwondering verspreiden over het hele land en een breed publiek bereiken.

Kaartjes voor de extra data in Malaga zijn nu te koop

Kaartjes voor de extra data in Malaga zijn nu te koop, waardoor fans de kans krijgen om hun plekken te bemachtigen voor dit adembenemende spektakel. Of je nu een langdurige bewonderaar van Cirque du Soleil bent of een nieuwkomer in de magie van het hedendaagse circus, Alegría belooft een onvergetelijke ervaring vol acrobatische hoogstandjes, fantasierijk vertellen en visueel verbluffende optredens.

Terwijl Cirque du Soleil de grenzen van artistieke expressie blijft verleggen, bevestigen het verlengde verblijf in Malaga en de landelijke tournee door Spanje de toewijding van de circusgigant om wereldklasse entertainment naar publiek over de hele wereld te brengen. Bereid je voor om getransporteerd te worden naar een wereld van verwondering en betovering terwijl Alegría zijn magie ontvouwt aan de Costa en verder.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto, tickets en meer info: Cirque du Soleil