Coín organiseert spannend zomerfestival voor de jeugd: Menta Fresh Festival 2023

Bereid je voor op een muzikaal extravaganza zoals geen ander! Coín staat klaar om de zomer te verlichten met het Menta Fresh Festival, een dynamisch evenement dat belooft de lucht te vullen met opzwepende deuntjes, verblindende lichten en levendige kleuren. Dit festival, speciaal ontworpen voor de jongere generatie, zal een line-up presenteren van enkele van de heetste fusion, pop- en urban muziekartiesten van het moment. Dus markeer je kalenders voor 26 en 27 augustus 2023, terwijl het Recinto Ferial in Coín verandert in een oase van ritme en feestvreugde.

Een Mix van Beats en Vibes

Het Menta Fresh Festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel muziekliefhebbers als feestvierders. Het podium wordt betreden door namen als Jorge Tallon, een resident-artiest van de populaire Panda Tour. Tallons aanstekelijke beats zullen je voeten aan het tikken krijgen en je heupen laten wiegen terwijl hij het publiek leidt door een reeks ritmische sessies. Zijn vermogen om contact te maken met het publiek en de energieniveaus hoog te houden, zal ongetwijfeld elk moment van zijn optreden memorabel maken.

Toevoegend aan de opwinding is het hoofdact van het festival: Fabio Colloricchio. Na het grote succes van zijn Diablita-tournee in 2022, is Colloricchio helemaal klaar om Coín te overspoelen met een spectaculaire showcase van zijn grootste hits. Bekend om zijn hits die de hitlijsten bestormen en zijn meeslepende podiumaanwezigheid, belooft Colloricchio het hele publiek aan het dansen en zingen te krijgen.

Onmisbare Vibes en Geweldige Tijden

Ben je klaar om je onder te dompelen in een zee van geweldige vibes en energie? Het Menta Fresh Festival is jouw kaartje naar een ongeëvenaard zomeravontuur. Met een line-up die een mix belooft van genres, van aanstekelijke popbeats tot stedelijke ritmes die je laten bewegen, is dit festival een viering van jeugd, muziek en de opwinding van de nacht.

En de organisatoren hebben niets aan het toeval overgelaten als het gaat om je te helpen het meeste uit deze ervaring te halen. Ze hebben een lijst samengesteld van "essentiële" items om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor het festival. Pak je herbruikbare glas en maak je klaar om te toosten op een onvergetelijke tijd. Vergeet niet om je flamboyante festivaloutfit te showen - dit is de plek om jezelf uit te drukken via mode. Comfortabele schoenen zijn een must, want je zult de hele nacht dansen. En natuurlijk is een Instagram-account je paspoort om elk opwindend moment en elke herinnering te delen met je vrienden en volgers.

Een Onvergetelijke Nacht

Het Menta Fresh Festival van Coín is niet zomaar een muziekevenement; het is een viering van jeugd, creativiteit en de geest van samenkomen om onvergetelijke momenten te delen. Met een zorgvuldig samengestelde line-up die verschillende genres beslaat en artiesten die weten hoe ze het podium moeten domineren, belooft dit festival een elektrische ervaring die je niet wilt missen.

Dus pak je kaartjes, verzamel je vrienden en maak je klaar om je onder te dompelen in het ritme van het Menta Fresh Festival. Het podium is klaar, de artiesten zijn gereed en het zomerfeest staat om de hoek te wachten. We zien je op 26 en 27 augustus in het Recinto Ferial in Coín!
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto www.visitcostadelsol.com