Concierto de Año Nuevo betoveren Estepona

De zinderende melodieën van de Concierto de Año Nuevo betoveren Estepona op 4 januari, gepresenteerd door de Orquesta Filarmónica de Málaga. Onder leiding van maestro Cristóbal Soler en met de betoverende stem van mezzosopraan Lorena Valero, belooft dit benefietconcert voor Cruz Roja een onvergetelijke avond vol muzikale pracht.

Waarom dit evenement niet missen? Omdat de opbrengst naar het nobele doel van Cruz Roja gaat, waardoor uw aanwezigheid niet alleen een feest voor de zintuigen is, maar ook een daad van mededogen en solidariteit.

Net als de diverse composities op het programma, variërend van de vrolijke polka's van J. Strauss (zoon) tot de lyrische werken van F. A. Barbieri, belooft dit concert een reis door de rijke geschiedenis van Europese zarzuela en operette.

Maar er is meer! Het Teatro Auditorio Felipe VI, een prachtige locatie in Estepona, biedt het perfecte decor voor deze muzikale belevenis. Een avond vol harmonie, begeleid door de bruisende klanken van F. Lehár en de meesterlijke stukken van V. Lleó.

Omdat de verkoop van kaartjes zowel aan de taquilla als via de webpagina van TAF Estepona beschikbaar is, is toegang tot dit buitengewone evenement eenvoudig en handig.

Ter conclusie, laat het nieuwe jaar sprankelen met deze weergaloze muzikale reis. Doe mee, geniet van de klanken en draag bij aan het goede doel - een harmonieuze start van het jaar 2023!

Meer Spanje nieuws, klik hier