Día del Turista y del Residente (Dag van de toerist en resident)

Zaterdag 30 september 2023,  Cómpeta

Een Multicultureel Feest met Muziek en Proeverijen van Eten

Dit jaar staat de stad Cómpeta klaar voor een uniek en opwindend feest op de Dag van de Toerist en de Inwoner, dat zal plaatsvinden op zaterdag 30 september 2023. Het thema van het evenement van dit jaar is "De Smaak van Cómpeta," en het zal ook dienen als een liefdadigheidsinzamelingsactie, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Cáritas en het Toda Ayuda Project in samenwerking met de Gemeenteraad van Cómpeta.

Cómpeta herbergt een levendige gemeenschap van ongeveer 36 nationaliteiten, wat het tot een echt diverse en multiculturele stad maakt. En wat is een betere manier om deze diversiteit te vieren dan door de universele taal van voedsel? Hier kom jij in beeld!

We nodigen inwoners van verschillende culturele achtergronden uit om deel te nemen aan dit speciale fondsenwervende evenement door een gerecht uit hun thuisland te bereiden en te delen. Het is een fantastische gelegenheid om het rijke palet aan smaken te laten zien dat onze gemeenschap vormt en om bij te dragen aan een goed doel.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, stuur ons dan een privébericht met je contactgegevens, inclusief je mobiele nummer. Binnen de komende week plannen we een vergadering om meer informatie te verstrekken en de logistiek voor de grote dag te coördineren.

Tot nu toe hebben we enthousiaste reacties ontvangen van 20 personen die graag hun culinaire talenten willen delen, en we hebben ook toezeggingen ontvangen van 6 muzikale acts die een levendige soundtrack aan de festiviteiten zullen toevoegen.

Dit belooft een geweldige dag van viering te worden ter ere van Cómpeta en zijn diverse en gastvrije inwoners. We hopen snel van je te horen als je geïnteresseerd bent om deel te nemen.

Meer Spanje nieuws, klik hier