De golfbaan van Baviera organiseert het derde liefdadigheidstoernooi ten behoeve van de AECC

De golfbaan van Baviera, gelegen in Caleta de Velez, in de Axarquía, maakt zich klaar voor het derde liefdadigheidstoernooi ten behoeve van de Spaanse Vereniging tegen Kanker (AECC). Dit spannende sportevenement staat gepland voor 17 juni en zal nauw verbonden zijn met de Solheim Cup, een internationaal gerenommeerd golftoernooi voor vrouwen.

Naast het boeiende golftoernooi krijgen de deelnemers en aanwezigen de kans om te genieten van een buitengewone culinaire ervaring. De gerenommeerde chef-kok Pablo Vega zal aanwezig zijn op het evenement om de aanwezigen te verrassen met een exclusieve cocktail en een speciaal dessert, beide bereid met producten uit de regio Axarquía.

De combinatie van golf en solidariteit belooft van dit toernooi een onvergetelijke ervaring te maken. De opbrengsten van het evenement zullen ten goede komen aan de AECC, een organisatie die zich inzet in de strijd tegen kanker en ondersteuning biedt aan patiënten en hun families die door deze ziekte zijn getroffen.

Dit liefdadigheidstoernooi op de golfbaan van Baviera biedt niet alleen golfliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van een spannende dag vol competitie, maar ook om bij te dragen aan een nobel doel. De AECC zal profiteren van de opbrengst, waardoor zij onderzoeksprogramma's, preventie en ondersteuning voor degenen die strijden tegen kanker kunnen voortzetten.

Kortom, het derde liefdadigheidstoernooi ten behoeve van de AECC, dat plaatsvindt op de golfbaan van Baviera op 17 juni, belooft een perfecte combinatie te zijn van sport, solidariteit en gastronomie. De deelnemers zullen genieten van een spannende competitie, vergezeld van de culinaire creativiteit van chef-kok Pablo Vega, terwijl ze bijdragen aan een nobel doel. Dit evenement toont opnieuw aan hoe sport zich kan verbinden met een goed doel en bewustwording en steun kan genereren voor degenen die het het meest nodig hebben.

Meer Spanje nieuws, klik hier

foto (c) www.bavieragolf.com