De Kerstmarkten van Málaga om de Kerstsfeer te Ervaren in 2023

De kerstperiode is aangebroken in Málaga, en daarmee kleedt de stad zich in lichten en kleuren om zowel de lokale bevolking als bezoekers te verwelkomen op haar charmante kerstmarkten. Deze evenementen, vol vreugde en traditie, bieden de perfecte gelegenheid om ondergedompeld te worden in de kerstsfeer en te genieten van de magie van het seizoen. Hier presenteren we een lijst van de kerstmarkten die je niet mag missen in Málaga in 2023:

  1. Kerstmarkt van het Paseo del Parque: Het Paseo del Parque verandert in een feestelijk decor met zijn kerstmarkt. Kramen versierd met heldere lichten bieden een verscheidenheid aan kerstproducten, van decoraties tot ambachtelijke geschenken. De levendige sfeer en activiteiten voor het hele gezin maken deze kerstmarkt een must-see.

  2. Kerstdorp van Muelle Uno: Muelle Uno, bij de haven van Málaga, herbergt een betoverend kerstdorp. Tussen de feestelijke winkels kunnen bezoekers unieke geschenken vinden en genieten van live optredens. Bovendien biedt het reuzenrad een prachtig uitzicht op de verlichte stad.

  3. 'A Christmas Carol' in het Engelse Kerkhof: Ervaar een unieke kerst op het Engelse Kerkhof, waar het klassieke 'A Christmas Carol' van Charles Dickens wordt opgevoerd. Dit speciale evenement combineert het feestelijke gevoel met literaire geschiedenis, wat resulteert in een ontroerende en magische ervaring.

  4. Solidariteitsmarkt Unidos Contra el Cáncer: Draag bij aan een nobele zaak door de Solidariteitsmarkt Unidos Contra el Cáncer te bezoeken. Hier vind je ambachtelijke producten en unieke geschenken, waarbij elke aankoop helpt bij het inzamelen van fondsen voor de strijd tegen kanker.

  5. Feria Sabor a Málaga: De Feria Sabor a Málaga biedt niet alleen lokale gastronomische lekkernijen, maar transformeert zich ook in een feestelijke plek tijdens het kerstseizoen. Ontdek lokale producten en geniet van muziek en activiteiten voor het hele gezin.

  6. Kerstmarkt van Fuengirola: Fuengirola voegt zich bij de kerstviering met haar eigen kerstmarkt. Wandel door de kleurrijke kraampjes, proef lokale lekkernijen en laat je onderdompelen in de levendige feestelijke sfeer van deze charmante kustplaats.

  7. Kerstmarkt van Benalmádena: Benalmádena schittert tijdens Kerstmis met haar kerstmarkt vol lichtjes en feestelijke decoraties. Geniet van lokale ambachten, neem deel aan activiteiten voor kinderen en proef de gastronomische lekkernijen van de regio.

  8. Kerstmarkt van Torrox: De Kerstmarkt van Torrox biedt een unieke ervaring met lokale producten en een feestelijke sfeer. Wandel door de versierde straten en ontdek kerstschatten terwijl je geniet van het warme klimaat van de Costa del Sol.

Samenvattend bieden de kerstmarkten van Málaga in 2023 een verscheidenheid aan feestelijke ervaringen voor iedereen. Van het kopen van unieke geschenken tot het proeven van lokale lekkernijen, deze evenementen creëren onvergetelijke herinneringen om te delen in dit speciale seizoen. Geniet van de kerstsfeer in de prachtige stad Málaga!

Meer Spanje nieuws, klik hier