De luxueuze toeristische treinen 'Al Andalus' bereiden zich voor om deze zomer op de rails te gaan

De luxueuze toeristische treinen 'Al Andalus' bereiden zich voor om deze zomer op de rails te gaan in Andalusië. De treinen zijn gerestaureerd en gemoderniseerd om een ​​comfortabele en unieke ervaring te bieden aan toeristen die de regio willen verkennen.

De trein biedt verschillende routes aan die de schoonheid en diversiteit van Andalusië laten zien. De routes variëren van twee tot zeven dagen en omvatten stops bij enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de regio, waaronder Sevilla, Granada, Cordoba, Ronda en Cadiz.

De trein heeft een capaciteit van 64 passagiers, verdeeld over 28 suites en 4 lounge-cabines. De suites zijn uitgerust met comfortabele bedden, airconditioning, satelliet-tv en een eigen badkamer. De lounge-cabines bieden extra ruimte en privacy, ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een romantische en ontspannen vakantie.

De trein beschikt ook over een restaurantwagon waar heerlijke lokale gerechten worden geserveerd, bereid door getalenteerde chefs aan boord. Passagiers kunnen genieten van hun maaltijd terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op het Andalusische landschap.

Naast de panoramische uitzichten en luxueuze voorzieningen, biedt de trein ook culturele activiteiten en bezoeken aan historische bezienswaardigheden. Dit omvat bijvoorbeeld een flamenco-show in Sevilla en een bezoek aan het Alhambra-paleis in Granada.

De trein is een geweldige manier om de schoonheid en cultuur van Andalusië te ontdekken, terwijl u geniet van de luxe en comfort van een vijfsterrenhotel op wielen. Het is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en gedenkwaardige vakantie-ervaring.

(c) Foto MESSALA CIULLA

Meer Spanje nieuws klik hier