De stranden van Benalmadena zijn alleen in het weekend geopend tot juli.

De stranden van Benalmadena zijn alleen in het weekend geopend tot juli vanwege essentiële renovatiewerkzaamheden aan de zeewering.

Volgens het gemeentebestuur van Benalmadena zijn de renovatiewerkzaamheden van de zeewering bij de stranden "cruciaal voor de veiligheid van het gebied". Het werk is begonnen in maart en zal naar verwachting tot juli duren.

Als gevolg van de werkzaamheden zijn de stranden van Benalmadena momenteel alleen geopend van vrijdag tot zondag. Het gemeentebestuur benadrukt dat dit een tijdelijke maatregel is en dat de stranden weer volledig toegankelijk zullen zijn zodra de renovatie is voltooid.

Bezoekers kunnen nog steeds genieten van de stranden van Benalmadena tijdens het weekend en er zijn veel faciliteiten beschikbaar, waaronder restaurants, douches en toiletten. Het gemeentebestuur heeft ook aangekondigd dat er extra activiteiten zullen worden georganiseerd om bezoekers te vermaken tijdens hun weekendbezoek.

Benalmadena is een populaire badplaats aan de Costa del Sol en trekt elk jaar duizenden bezoekers. Het is bekend om zijn mooie stranden, watersportmogelijkheden en bruisende nachtleven.
meer Spanje nieuws klik hier