Eerste Fendi-strandclub ter wereld opent in Marbella

Fendi, het gerenommeerde Italiaanse luxe merk, heeft zijn allereerste strandclub geopend in Marbella. Gelegen in het Puente Romano hotel in het populaire Costa del Sol resort, toont deze exclusieve samenwerking een ontwerp geïnspireerd op de iconische collecties van Fendi. De Fendi for Puente Romano Beach Resort, open voor het publiek tot eind september, combineert de "speelse en onconventionele geest" van het modehuis met de historische luxe ambiance van het hotel, aldus een verklaring van het bedrijf.

De strandclub kenmerkt zich door gedurfde prints, levendige kleuren en opvallende strepen die direct in het oog springen. Elk aspect van de club weerspiegelt de esthetiek van Fendi, van het meubilair tot de stoelkussens. Het Marbella hotel presenteert trots tafels versierd met rood-witte gestreepte placemats met het prominente Fendi-logo. Daarnaast voegt Fendi-servies met sterrenbeelden, onderdeel van hun nieuwste collectie, een vleugje elegantie toe.

Naast het stijlvolle interieur biedt de Puente Romano strandclub strandhutten, strandbedden en ligstoelen, allemaal versierd met rode en gele kussens. De kleuren van de parasols, rood en wit, complementeren het logo van het merk, terwijl beige tapijten bezoekers naar het zandstrand leiden.

De samenwerking tussen Fendi en Puente Romano Beach Resort is met enthousiasme ontvangen. Gonzalo Rodríguez, de algemeen manager van het resort, uitte zijn plezier en eer in het samenwerken met Fendi en verklaarde dat het hotel een voorkeursbestemming is geworden voor wereldwijde luxe mode-, sieraden- en lifestylemerken aan de Middellandse Zee.

De rijke geschiedenis van Fendi gaat terug tot 1925, toen Adele en Edoardo Fendi een handtassenwinkel en bontatelier oprichtten in Rome. Hun iconische samenwerking met ontwerper Karl Lagerfeld begon in 1965 en duurde maar liefst 54 jaar. Vandaag de dag is Delfina Delettrez Fendi, een lid van de vierde generatie van de Fendi-familie, de artistiek directeur van sieraden voor het merk.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto www.fendi.com