Eerste Manga-festival komt naar Estepona

Estepona maakt zich op voor een spannend cultureel extravaganza, terwijl het zich voorbereidt om het allereerste Costa del Sol Manga Festival te organiseren van 25 tot 27 augustus. Dit baanbrekende evenement wordt georganiseerd door de non-profitorganisatie Pax Cultural in samenwerking met de gemeente, en belooft een onvergetelijke ervaring voor manga-liefhebbers en popcultuurfanaten.

Tegen de adembenemende achtergrond van het Palacio de Exposiciones y Congresos in Estepona, zal het festival een gevarieerd aanbod aan activiteiten en attracties bieden die de levendige wereld van manga vieren. Bezoekers kunnen uitkijken naar een boeiende line-up met onder andere mini-cosplay-catwalks, filmvertoningen, boeiende spelletjes, Kpop-dansworkshops en live muzikale optredens.

De grand opening van het festival staat gepland voor 16.00 uur op vrijdag en luidt een weekend vol meeslepende ervaringen en entertainment in, dat elke dag doorgaat tot 22.00 uur. Een van de hoogtepunten op zaterdag 26 augustus is het langverwachte 'Otaku Disco'-feest, dat plaats zal vinden bij Loui Loui Live Estepona, gelegen in het pittoreske Marina-gebied.

Om toegankelijkheid voor iedereen te garanderen, heeft het festival een doordachte benadering gekozen voor de ticketprijzen. Toegang op vrijdag kost slechts één euro, terwijl kaartjes voor zaterdag en zondag geprijsd zijn op twee euro. De organisatoren zijn echter verheugd aan te kondigen dat de eerste en laatste dag van het festival - vrijdag en zondag - gratis toegang bieden voor toegewijde cosplayers, wat een prachtige gelegenheid biedt om hun creatieve talenten te tonen en zich onder te dompelen in de festiviteiten.

Het Costa del Sol Manga Festival markeert een spannende mijlpaal in het culturele landschap van de regio en biedt een uniek platform voor manga-liefhebbers om samen te komen en hun gedeelde passie te vieren. Met een verleidelijke mix van interactieve ervaringen, artistieke presentaties en live optredens, belooft dit evenement zowel de lokale bevolking als bezoekers blijvend te beïnvloeden. Dus markeer je kalenders en maak je klaar om een reis te maken naar het betoverende rijk van manga in het Palacio de Exposiciones y Congresos van Estepona van 25 tot 27 augustus.
Meer Spanje nieuws, klik hier

Ayuntamiento Estepona