Gratis Paddle Surf Cursus in Nerja Aangeboden door Provinciale Regering van Málaga

Nerja, een prachtige kustplaats in de provincie Málaga, zal binnenkort een paddle surf cursus organiseren als onderdeel van het populaire programma "Van Noord naar Surf". Dit initiatief wordt volledig gefinancierd door de provinciale regering van Málaga en biedt een geweldige kans voor enthousiaste watersportliefhebbers om kennis te maken met deze opwindende activiteit.

Het hoofddoel van het "Van Noord naar Surf" programma is om mensen die helemaal opnieuw willen beginnen, kennis te laten maken met verschillende watersporten. Daarnaast wordt ook beoogd de kust van Málaga te promoten als een aantrekkelijke bestemming voor sporttoerisme. Het paddle surfen, ook wel bekend als stand-up paddling, is de perfecte keuze voor deze cursus vanwege de toegankelijkheid en het plezier dat deze sport biedt.

De cursussen zijn toegankelijk voor deelnemers van 14 jaar en ouder, met als enige vereiste dat ze kunnen zwemmen. Dit zorgt voor een veilige en geschikte omgeving voor alle deelnemers. De cursus zal worden geleid door een gekwalificeerde instructeur die de nodige begeleiding en instructies zal bieden aan de deelnemers.

Om een optimale leerervaring te garanderen, worden de lessen gegeven in kleine groepen. Alle benodigde sportuitrusting, zoals paddleboards en peddels, zal worden verstrekt tijdens de cursus. Bovendien zijn alle verplichte verzekeringen ook inbegrepen, zodat deelnemers met een gerust hart kunnen genieten van hun paddle surf ervaring.

Vanwege de veranderende omstandigheden van de zee en het weer, wordt de exacte datum van de cursus vijf of zes dagen van tevoren aangekondigd op de officiële website van de provincie Málaga: malaga.es/deportes/inscripcion/denorteasurf. Het is raadzaam om regelmatig deze website te controleren voor updates en om je in te schrijven zodra de inschrijvingen open zijn.

Dit gratis paddle surf programma is een geweldige gelegenheid om nieuwe vaardigheden te leren, plezier te hebben op het water en te genieten van de prachtige kustlijn van Málaga. Aarzel niet om je in te schrijven en de adrenaline van paddle surfen te ervaren in het pittoreske Nerja.

Bron: malaga.es/deportes/inscripcion/denorteasurf

Meer Spanje nieuws, klik hier