Het San Juan-programma van Torre del Mar onthuld op het Copo-strand

Torre del Mar, een pittoresk kuststadje in Vélez-Málaga, maakt zich op voor een spannend evenement op vrijdag 23 juni - de viering van San Juan. Het strand van Copo zal het levendige decor vormen voor een avond vol heerlijke muziek, smakelijk eten en een prachtig vuurwerk.

Het hoogtepunt van de avond zullen de live optredens zijn van gerenommeerde muziekgroepen. De festiviteiten beginnen om 21.00 uur met El Regreso de la Década, die het publiek zullen verwennen met een nostalgisch repertoire van hits uit de jaren 60, 70 en 80. Terwijl de melodieën door de lucht zweven, krijgen bezoekers de gelegenheid om te genieten van de culinaire specialiteit van de regio, de beroemde "espetos de sardinas" of sardinespiesjes. Er zal maar liefst 350 kilo sardines worden bereid, zodat iedereen van deze traditionele delicatesse kan proeven.

Na de gastronomische verwennerij neemt de energieke Canarische band Efecto Pasillo het podium over. Bekend om hun aanstekelijke ritmes en pakkende deuntjes, zullen ze het publiek betoveren met hun muzikale talent en charismatische optreden.

Als de klok middernacht slaat, komt de nachtelijke hemel tot leven met een betoverend vuurwerk, dat het strand verlicht en een adembenemend schouwspel creëert voor iedereen die het aanschouwt. De schitterende kleuren en patronen zullen de lucht schilderen en een extra vleugje magie toevoegen aan de viering van San Juan.

Om de festiviteiten op een memorabele manier af te sluiten, betreedt de muziekgroep We Are Sau het podium, waardoor de avond op een hoogtepunt eindigt. Hun levendige energie en dynamische muziek zullen het publiek vermaken en betrokken houden tot de laatste akkoorden wegsterven.

Jesús Pérez Atencia, de waarnemend locoburgemeester van Vélez-Málaga, heeft zijn enthousiasme voor het evenement geuit en verklaarde: "San Juan markeert altijd het begin van een zomer vol activiteiten en evenementen in onze stad, en met initiatieven als deze zetten we ons in om de lokale economie te stimuleren en Vélez-Málaga te promoten als een unieke bestemming het hele jaar door."

Met zijn pittoreske stranden, rijke culturele erfgoed en levendige festiviteiten is Torre del Mar zonder twijfel een ideale plek om de komst van de zomer te vieren. De viering van San Juan belooft een onvergetelijk evenement te worden, waar zowel de lokale bevolking als bezoekers kunnen genieten van een betoverende avond vol muziek, eten en spektakel, en zo het podium zetten voor een zomer vol spannende activiteiten in dit boeiende kuststadje.

Meer Spanje nieuws, klik hier

Foto door Wendy Wei: https://www.pexels.com/nl-nl/foto/paars-vuurwerkeffect-1190298/