IX Feria del Queso Popi Sabor a Málaga

Het stadsbestuur van Estepona kondigt aan dat de IX Feria del Queso Popi Sabor a Málaga zal plaatsvinden op Calle Terraza van 14 tot 17 december. Dit initiatief, gesteund door het stadsbestuur en de professionele ham snijder, José María Téllez 'Popi', wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van de provincie Málaga, via het promotiemerk 'Sabor a Málaga'.

Deze beurs, die open zal zijn voor het publiek van 11:00 tot 21:00 uur, heeft tot doel de hoge kwaliteit en variëteit van kazen en zuivelproducten geproduceerd door de deelnemende bedrijven te promoten en te waarderen, waarvan 80% afkomstig is uit de provincie Málaga.

De aanwezigheid van 'Sabor a Málaga' tussen gourmetproducten van nationale en internationale herkomst draagt bij aan het versterken van het merk als kwaliteitsreferentie voor consumenten, en dit evenement dient ook als een promotietool voor de stad.

Bezoekers van de beurs krijgen opnieuw de gelegenheid om de verkooppunten van meer dan dertig producenten te ontdekken, die het publiek een groot aantal kazen en zuivelproducten zullen aanbieden. Hoewel kaas het sterproduct van de beurs zal zijn, zullen andere producten zoals wijn, olie, gedroogd fruit, olijven, ingemaakte producten of paté ook verkrijgbaar zijn bij de verkooppunten. Hierdoor wordt het evenement een ware gastronomische markt die hoopt op een groot verkoopvolume, aangezien het plaatsvindt tijdens het hoogtepunt van de kerstperiode.

Meer Spanje nieuws, klik hier