Je kunt nu met de metro voor slechts 33 cent naar het centrum van Malaga reizen

Malaga is een prachtige stad in het zuiden van Spanje, met veel culturele bezienswaardigheden, heerlijk eten en een bruisend nachtleven. Het centrum van de stad is zeer levendig en is de perfecte plek om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Gelukkig is er een betaalbare manier om het centrum van Malaga te verkennen: met de metro.

De metro van Malaga is een snel en efficiënt transportsysteem dat reizigers snel van de ene kant van de stad naar de andere brengt. Het is ook zeer betaalbaar, met een kaartje dat slechts 33 cent kost voor een enkele reis.

Om het centrum van Malaga met de metro te verkennen, moet je eerst een kaartje kopen bij een van de metrostations. Je kunt ervoor kiezen om een los kaartje te kopen, of je kunt een oplaadbare metrokaart kopen die je steeds weer kunt gebruiken. Het voordeel van een oplaadbare metrokaart is dat je niet steeds in de rij hoeft te staan om een kaartje te kopen, en dat je de kaart kunt opwaarderen met het gewenste bedrag.

Wanneer je een kaartje hebt gekocht, kun je op de metro stappen en genieten van een rit door de stad. De metro van Malaga heeft verschillende haltes in het centrum van de stad, waaronder haltes bij het historische centrum, het Picasso Museum en de kathedraal van Malaga. Dit maakt het een handige manier om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken.

Een van de voordelen van reizen met de metro in Malaga is dat het een snelle manier van reizen is. De metro rijdt regelmatig en je hoeft niet in de file te staan of te wachten op bussen. Bovendien is de metro zeer schoon en goed onderhouden, wat bijdraagt aan een prettige reiservaring.

Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbare en handige manier om het centrum van Malaga te verkennen, dan is de metro een uitstekende keuze. Met een kaartje van slechts 33 cent kun je snel en gemakkelijk door de stad reizen en genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.


(c) afbeelding: metromalaga.es

meer Spanje nieuws klik hier