Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

JE KUNT NU MET DE METRO VOOR SLECHTS 33 CENT NAAR HET CENTRUM VAN MALAGA REIZEN

Malaga is een prachtige stad in het zuiden van Spanje, met veel culturele bezienswaardigheden, heerlijk eten en een bruisend nachtleven. Het centrum van de stad is zeer levendig en is de perfecte plek om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Gelukkig is er een betaalbare manier om het centrum van Malaga te verkennen: met de metro.

De metro van Malaga is een snel en efficiënt transportsysteem dat reizigers snel van de ene kant van de stad naar de andere brengt. Het is ook zeer betaalbaar, met een kaartje dat slechts 33 cent kost voor een enkele reis.

Om het centrum van Malaga met de metro te verkennen, moet je eerst een kaartje kopen bij een van de metrostations. Je kunt ervoor kiezen om een los kaartje te kopen, of je kunt een oplaadbare metrokaart kopen die je steeds weer kunt gebruiken. Het voordeel van een oplaadbare metrokaart is dat je niet steeds in de rij hoeft te staan om een kaartje te kopen, en dat je de kaart kunt opwaarderen met het gewenste bedrag.

Wanneer je een kaartje hebt gekocht, kun je op de metro stappen en genieten van een rit door de stad. De metro van Malaga heeft verschillende haltes in het centrum van de stad, waaronder haltes bij het historische centrum, het Picasso Museum en de kathedraal van Malaga. Dit maakt het een handige manier om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken.

Een van de voordelen van reizen met de metro in Malaga is dat het een snelle manier van reizen is. De metro rijdt regelmatig en je hoeft niet in de file te staan of te wachten op bussen. Bovendien is de metro zeer schoon en goed onderhouden, wat bijdraagt aan een prettige reiservaring.

Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbare en handige manier om het centrum van Malaga te verkennen, dan is de metro een uitstekende keuze. Met een kaartje van slechts 33 cent kun je snel en gemakkelijk door de stad reizen en genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.


(c) afbeelding: metromalaga.es

meer Spanje nieuws klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram