Las Noches del Inglés: Hoe te Genieten van de Zomer in Málaga op een Unieke Manier

Het Engelse kerkhof in Málaga, het oudste protestantse kerkhof op het Iberisch Schiereiland, lanceert "Las Noches del Inglés" (Nachten van de Engelsen) vanaf 7 juli. Dit initiatief combineert prachtige decoratieve verlichting met een cultureel programma voor een werkelijk unieke manier om van de zomeravonden te genieten.

Gedurende deze speciale periode, die loopt tot 17 september, heeft het kerkhof verlengde openingstijden van 9:00 uur tot 14:00 uur en van 20:00 uur tot middernacht, van dinsdag tot en met zondag. De culturele activiteiten vinden plaats tussen 20:30 uur en 22:00 uur.

Bezoekers van het Engelse kerkhof worden begroet met een betoverende weergave van decoratieve verlichting, waardoor de begraafplaats transformeert in een hypnotiserend nachtelijk schouwspel. De verlichtingsinstallaties zullen de schoonheid van de architectuur en grafstenen van het kerkhof versterken, waardoor er een magische sfeer ontstaat die perfect is voor avondwandelingen.

Naast de fascinerende verlichting is er een gevarieerd cultureel programma samengesteld voor "Las Noches del Inglés". Het programma omvat live muziekoptredens, theatervoorstellingen, poëzierecitals en kunsttentoonstellingen. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de artistieke sfeer terwijl ze de rijke geschiedenis en het erfgoed van de begraafplaats verkennen.

Het Engelse kerkhof neemt een belangrijke plaats in de geschiedenis van Málaga in, met veel opmerkelijke personen die er hun laatste rustplaats hebben gevonden, waaronder prominente leden van de Britse gemeenschap in de stad. De serene omgeving en pittoreske omgeving van de begraafplaats bieden een uniek decor voor culturele evenementen en bieden een andere kijk op het erfgoed van Málaga.

Met de verlengde openingstijden krijgen zowel de lokale bevolking als toeristen de kans om het Engelse kerkhof in een nieuw licht te ervaren. De nachtelijke sfeer, in combinatie met het culturele programma, belooft een gedenkwaardige en meeslepende zomerervaring.

Of je nu een geschiedenisenthousiasteling, een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een alternatieve manier om van zomeravonden te genieten, "Las Noches del Inglés" in het Engelse kerkhof in Málaga biedt een boeiende en betoverende mogelijkheid om het culturele erfgoed van de stad vanuit een ander perspectief te ontdekken. Mis deze buitengewone zomerervaring niet.
Meer Spanje nieuws, klik hier