Luchtvaartmaatschappijen wedden op Malaga deze zomer met bijna 100.000 geplande vluchten

Malaga is een populaire bestemming voor reizigers uit heel Europa vanwege het prachtige weer, de stranden en de culturele attracties. Het is dan ook niet verrassend dat luchtvaartmaatschappijen inzetten op deze bestemming deze zomer, met bijna 100.000 geplande vluchten. Dit is meer dan 14,4% hoger dan het recordjaar 2019.

Met deze toename in vluchten is de kans groot dat de Costa del Sol Airport de kaap van 2 miljoen passagiers zal overschrijden. Dit is een geweldige prestatie voor de luchthaven en de toeristische sector in de regio.

Er zijn 51 verschillende routes van en naar Malaga gepland, met vluchten voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Duitsland, Frankrijk, Nederland, België en Italië. Dit toont aan dat Malaga populair is bij reizigers uit heel Europa.

Met 4,5 miljoen zitplaatsen beschikbaar op deze vluchten, zal er voldoende capaciteit zijn om aan de vraag van de reizigers te voldoen. Het is belangrijk op te merken dat de COVID-19 pandemie nog steeds een impact heeft op het reizen en dat reizigers zich aan de lokale regels en voorschriften moeten houden.

Al met al lijkt Malaga deze zomer een populaire bestemming te worden voor reizigers uit heel Europa, en de luchtvaartmaatschappijen lijken er vertrouwen in te hebben dat er een sterke vraag zal zijn naar vluchten naar deze bestemming.