Nieuwe Toeristenbus in Vélez-Málaga Biedt Voordelige Verkenning van Lokale Schatten

Met als doel de rijke geschiedenis en culturele schatten van Vélez-Málaga tentoon te stellen, is er een gloednieuwe toeristenbus de stad binnengereden. Deze opwindende toevoeging stelt bezoekers in staat om de verborgen pareltjes en iconische locaties binnen de gemeente te ontdekken en belooft een verrijkende ervaring tegen een betaalbare prijs.

Onder het visionaire leiderschap van burgemeester Jesús Lupiáñez, in samenwerking met de plaatsvervangend burgemeester van Torre del Mar en wethouder van Toerisme, Jesús Pérez Atencia, is de Bus City Tour onthuld. Deze moderne dubbeldekkerbus is creatief versierd met afbeeldingen ter ere van vooraanstaande figuren zoals María Zambrano en Miguel de Cervantes. Daarnaast sieren betoverende afbeeldingen van belangrijke bezienswaardigheden, waaronder de Cerro en de historische vuurtoren van Torre del Mar, de buitenkant van de bus.

De langverwachte lancering van de Bus City Tour vond vandaag plaats onder auspiciën van de gemeenteraad van Vélez-Málaga. Dit innovatieve initiatief voor toeristisch vervoer zal de meest opmerkelijke locaties van Torre del Mar, Caleta de Vélez en uiteraard Vélez-Málaga zelf doorkruisen.

Vertrekkend vanaf de iconische vuurtoren van Torre del Mar, belooft de reis die deze bus biedt een plezierige verkenning van de charmes van de omgeving te zijn. Elke halte biedt toeristen de mogelijkheid om zich onder te dompelen in het rijke weefsel van geschiedenis en cultuur dat Vélez-Málaga te bieden heeft. Van oude bezienswaardigheden tot moderne wonderen is het reisschema zorgvuldig samengesteld om een uitgebreide en meeslepende ervaring te bieden.

Burgemeester Jesús Lupiáñez en plaatsvervangend burgemeester Jesús Pérez Atencia, in samenwerking met Valeriano Díaz, de directeur van de Middellandse Zeearm bij ALSA, hebben zich ertoe verbonden de algehele toeristische en culturele ervaring van de gemeente te verbeteren via dit initiatief. Hun toewijding om de unieke identiteit van Vélez-Málaga te behouden en te presenteren is duidelijk zichtbaar in dit spannende nieuwe project.

Wanneer bezoekers aan boord stappen van de Bus City Tour, gaan ze niet zomaar een busrit maken; ze beginnen aan een reis door de tijd, cultuur en het hart van Vélez-Málaga. Met zijn betaalbare prijsstelling en zorgvuldig samengestelde haltes is deze innovatieve toeristenbus klaar om het toegangspoort te worden voor ontdekkingsreizigers die de fascinerende verhalen willen ontrafelen die verweven zijn in de stof van deze levendige omgeving.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: Turismo Torre del Mar - Velez-Malaga www.velezmalaga.es