Op 27 april 2023 werd de 27e Internationale Cultuurbeurs van Fuengirola ingehuldigd

Op 27 april 2023 werd de 27e Internationale Cultuurbeurs van Fuengirola ingehuldigd, georganiseerd in de Zuid-Spaanse stad Fuengirola aan de Costa del Sol. Het evenement, dat duurt tot 1 mei, heeft tot doel de culturele diversiteit van de regio te vieren en mensen van verschillende achtergronden samen te brengen.

De beurs wordt gehouden op het beursterrein van Fuengirola en trekt deelnemers uit verschillende landen, waaronder Marokko, India, Mexico, China, Senegal en Rusland. De deelnemers hebben de kans om hun cultuur te presenteren door middel van muziek, dans, culinaire gerechten, ambachten en kunst.

Het evenement biedt ook een educatief element, met workshops en lezingen over verschillende culturen. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten zoals het beschilderen van keramiek, henna-tatoeages, traditionele danslessen en kookdemonstraties.

De burgemeester van Fuengirola, Ana Mula, zei dat het evenement een belangrijke rol speelt in het bevorderen van tolerantie en begrip tussen verschillende gemeenschappen en het bevorderen van culturele uitwisseling en diversiteit.

De Internationale Cultuurbeurs van Fuengirola is een van de belangrijkste evenementen in de regio en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Het is een geweldige gelegenheid voor mensen om nieuwe culturen te ontdekken en te ervaren, en om te leren over de diversiteit die de wereld te bieden heeft.

Zoals altijd wordt het gehouden op het beursterrein van Fuengirola, dit jaar van woensdag 27 april tot maandag 2 mei 2022.

Het evenement is geopend van 13:00 uur tot 04:00 uur gedurende deze dagen.

De Internationale Handelsbeurs is ook gratis toegankelijk en neemt een groot deel van de voorkant van het terrein in beslag, naast de kermisattracties.
Meer Spanje nieuws klik hier