UNIDOS: Zeven Gevierde Michelinsterrenchefs verenigen zich in Puerto Banus om de Voortreffelijke Keuken van Malaga in de Schijnwerpers te Zetten

Op zondag 18 juni vindt de derde editie van UNIDOS plaats in Cívitas Puerto Banús, waar de met Michelinsterren bekroonde gastronomie van Málaga samensmelt in een unieke setting. Zeven vooraanstaande chef-koks uit Málaga, allen bekroond met een Michelin-ster, zullen een buitengewoon gastronomisch spektakel verzorgen voor een exclusief gezelschap van slechts 220 gasten. Tijdens deze bijzondere avond kunnen de gasten zich onderdompelen in een bohemien en verfijnde sfeer, terwijl ze genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring in Cívitas Puerto
Banús.


DE KOKS
De sterrenchefs: Benito Gómez van Bardal**; Mario Cachinero, van Skina**, José Carlos García, van José Carlos García Restaurante*; Mauricio Giovanini, uit Messina*; Diego Gallegos, van Sollo*; Fernando Villasclaras, van El Lago* en Diego del Río, van Boho Club; zullen een exclusief menu bereiden waarin elke chef twee gerechten zal bijdragen die representatief zijn voor hun keuken.

DE SHOW
Tijdens het galadiner Unidos Puerto Banús zal David Palomar, een vooraanstaande vertegenwoordiger van de traditionele flamenco, zijn nieuwe show "Universo Cádiz" presenteren. Deze buitengewone productie neemt het publiek mee op een betoverende reis door de Andalusische kunst, waarbij muziek en dans samenkomen met de verfijnde gastronomie van Málaga.

Het UNIDOS-evenement, georganiseerd door Lima Comunicación, brengt getalenteerde Michelin-sterrenchefs uit de provincie Málaga samen. Dit unieke evenement is speciaal ontworpen om de culinaire hoogstandjes van Málaga in de schijnwerpers te zetten.
Tickets voor dit event:  UNIDOS: Chefs from Málaga with a Michelin Star: TICKET | Puerto Banús (puerto-banus.com)

Meer Spanje nieuws, klik hier