Verrijk je Golfsucces bij Marbella Club Hotel Golf Resort

Ontdek een golfer's paradijs bij het Marbella Club Hotel Golf Resort, waar luxe en uitdaging samenkomen op een wereldklasse 18-holes golfbaan ontworpen door de beroemde Dave Thomas. Op slechts 20 minuten rijden van het hotel biedt deze baan adembenemende uitzichten op Gibraltar, de Afrikaanse kust, de Middellandse Zee en de omliggende bergen.

Dave Thomas' Golfexpertise in Harmonie

Dave Thomas, een golflegende met meer dan 100 wereldwijde banen op zijn naam, heeft zijn stempel gedrukt op deze baan. Zijn samenwerking met het Marbella Club Hotel resulteerde in een meesterwerk, waar elke hole zijn genialiteit in golfbaanarchitectuur onthult. Met beperkt spel en ruime tussenpozen tussen tee-tijden kunnen golfliefhebbers genieten van een ongehaalde en uitzonderlijke ronde.

Perfect Ontwerp en Onvergetelijk Landschap

Verken meticuleus gecontourde fairways en vlekkeloze greens die zich uitstrekken over meer dan 6.000 meter. Waterpartijen en uitdagende bunkers dagen spelers uit tot strategisch denken. De eerste negen holes verrassen met drie opeenvolgende par-5s, een vroege test met prachtige uitzichten. De zevende tee, op het hoogste punt, biedt een panoramisch schouwspel van de kustlijn, Gibraltar en Afrika.

Uitmuntend Baanonderhoud en Voorzieningen

De Marbella Club Golfbaan wordt het hele jaar door nauwgezet onderhouden voor optimale speelcondities. Bermuda 419 gras siert fairways en tees, terwijl een mix van drie grassen en moderne Amerikaanse greens de speelervaring verbeteren. Het geavanceerde irrigatiesysteem en contouring-technieken dragen bij aan de onberispelijke staat van de baan. De 18e tee biedt een dramatische afsluiting op een memorabele par-5 hole die zowel amateurs als professionals aantrekt.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto en meer info: https://www.marbellaclub.com/explore/golf