Casa VIVAndalusia

Huurders schrijven een review

Huurders vertellen ons...
Casa VIVAndalusia


Onze gasten hebben ons geweldige feedback gegeven over Casa Vivandalusia! Ze waren onder de indruk van de comfortabele en schone accommodatie en voelden zich welkom vanaf het moment dat ze aankwamen. We zijn trots op deze positieve beoordeling en kijken er naar uit om nog meer gasten te verwelkomen in deze prachtige woning.

11-10-2022

"Hola beste huurders van deze Prachtige Villa VIVAndalusia. We mochten hier weer bijna 3 weken verblijven in ons favoriete huis. Wat voelen we ons hier thuis. Ook de omgeving boeit ons nog steeds zeer. We maken ons wel zorgen om het meer van Viñuela. 

Ook hulde voor Jos en zijn mensen. Ze blijven netjes voor het hekje staan en maken en maken hun aanwezigheid kenbaar als ze het zwembad gaan schoonmaken. 

Kortom, alle lof voor iedereen. Nu weer naar Nederland. Pfft, konden we maar blijven. Volgend jaar mei zijn we weer terug. "
Lieve groeten,

Tom en Jackeline

28-8-2022

"Hi, I wanted to thank you because we had a great vacation. The villa was beautiful and very well equipped. Also, you always responded very quickly whenever we had a question. Thank you again and maybe see you next time :-)"

Fam. Faucheur

7-08-2022

"Beste,
Wat hebben wij de afgelopen dagen heerlijk kunnen genieten van Casa VIVAndalusia. Van alle gemakken voorzien, maar bovenal een prachtig uitzicht waar wij heerlijk van hebben genoten. VIVAndalusia komt zeker op ons lijstje van favorieten wanneer wij Andalusië weer eens bezoeken. En nog ons complimenten aan Jos: een top tussenpersoon die altijd voor je klaar staat! 

Tot de volgende keer!
Groetjes van
Familia Akrouh

5-06-2022

"Hola Herbert en Karina,
Onze vakantie zit er helaas weer op. Het is voor ons hier "thuiskomen". Wat hebben we weer genoten van alles. Het mooie huis, het weer, de omgeving. Maar ook de vriendelijkheid van het echtpaar uit België en natuurlijk van Jos. We zijn heel erg bevoorrecht om dit moois te ervaren. We hebben het zo slecht dat we weer terug moesten. Maar over 112 dagen gaan we weer terug naar hier. Het is voor ons een Super huis met alles wat je je kunt wensen."

Gracias
Lieve Groeten

Tom en Jacqueline, Nederland

23-04-2022

"Dankjewel. We hebben een hele leuke week gehad al is het weer natuurlijk enorm balen. Zitten nu met de houtkachel en kaarsjes aan. Maar desondanks een hele leuke week om op terug te kijken. We hebben enorm genoten van het prachtige huis. Echt helemaal top! Dank ook voor het zeer uitgebreide welkomstpakket.
Dank voor je service en hele goeie bereikbaarheid. Zot ziens."

Lobbetje Zwiers, Nederland

10-04-2022

!VIVAndalusia is TOP!

"We keken er erg naar uit om eens te verblijven in jullie "casa" in Spain!
We hadden foto's gezien, welkomstboek gelezen, verhalen gehoord
maar dit overtrof al onze verwachtingen!
Schoonheid der natuur, comfort in en om de casa, luxe in de keuken, welkomspakket bij aankomst,
rust, kalmte, stilte!

Wij hopen ten zeerste hier nog eens te komen chillaxen.

Zowel jullie als Jos stonden steeds klaar om ons wat tips of tricks mee te geven!
Jos heeft dan wel even geduld moeten uitoefenen om ons "de tour de casa" te geven maar heeft dit zijn met hele hart gedaan.

Dank jullie wel!

Even when we are far, we are near!

Veel liefs,
Joke & Merel
Rika & Femke
Diepenbeek, België

9-01-2022
"Hola,
Er hangt een bordje in de keuken:
'Family & Friends
Welcome in our Home'
En, ja, deze villa voelde voor ons aan als een op maat gemaakt kledingstuk. We voelden ons direct thuis. Veel privacy, goede bedden, prachtig uitzicht, verzorgd en schoon, super wifi, prima meubilair, de keuken was top uitgerust en bij aankomst was er wat te eten en drinken.
Jos, bedankt voor de goede zorgen...
't Voelde goed."
Niko en Miranda
Groesbeek, Nederland

28-10-2021

"Hola......
We hebben hele fijne dagen gehad in een prachtige Villa op een schitterende locatie.

Geniet van het leven en begin hier.
Ook Jos bedankt voor je goede zorgen. 
Het gaat jullie goed."

Liefs,
Leo en Monique

17-10-2021
"...laatste dag alweer... heel erg jammer!!! Was weer fantastisch... prachtig huis en plek.
Echt weer genoten. ..."
Bert en Will

9-10-2021
"Hallo huurders van deze mooie Casa Villa Vivandalusia.
We zijn hier 3 weken geweest, en hebben een geweldige tijd gehad. Het huis is supper, alles, werkelijk alles is aanwezig. Het uitzicht is fenomenaal en de zon heeft rijkelijk geschenen. Jos was geweldig, vriendelijk en hulpvaardig. 2x per week het zwembad schoongemaakt en een antwoord op alle vragen. Het was voor ons super, echt super. We komen zeker weer terug en kunnen dit zeker aan iedereen aanbevelen."
Tom en Jacqueline
Hazerswoude
Nederland

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

+32 (0)474 97 97 12