Casa VIVAndalusia

Logeren bij Belgen onder de heerlijke Spaanse zon

Casa VIVAndalusia 
Logeren in 
Andalusië
bij Belgen

Logeren in Andalusië bij Belgen in Casa VIVAndalusia is een unieke ervaring waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur en cultuur van Andalusië terwijl je tegelijkertijd wordt verwend door de gastvrijheid van de Belgische eigenaren. Het verblijf is gelegen in de provincie Malaga, in de buurt van het stuwmeer van Viñuela, Los Romanes en de Sierra Tejeda.

Casa VIVAndalusia biedt moderne en comfortabele accommodatie, met faciliteiten zoals een privézwembad, barbecue, verschillende terrassen en een uitstekend uitzicht op de omgeving. Gasten kunnen genieten van tal van activiteiten in de omgeving, zoals wandelen, fietsen, zwemmen en vissen.

Een verblijf in Casa VIVAndalusia is perfect voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en avontuur. Of je nu alleen, met je partner of met het gezin reist, een verblijf bij Belgen in Casa VIVAndalusia garandeert een onvergetelijke vakantie in Andalusië.

Op wandelafstand van het centrum van Los Romanes en enkele restaurantstapasbarsbuurtwinkeltje en bakker. Op minder dan 10 minuten ligt Vinuela en op 15 minuten Velez-Malaga met een groot shoppingcentrum.


Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

+32 (0)474 97 97 12