Malaga Airport

Casa VIVAndalusia is best bereikbaar via luchthaven Malaga (AGP)

Aan- en afreizen


Malaga-Costa del Sol Airport (AGP) is de op drie na drukste luchthaven van Spanje en de belangrijkste internationale luchthaven die de provincie Malaga en de Costa del Sol bedient. Het ligt 8 km ten zuidwesten van het stadscentrum van Malaga.

De luchthaven heeft twee terminals, Terminal 1 en Terminal 2, die met elkaar verbonden zijn door een gratis pendelbus. Terminal 1 wordt voornamelijk gebruikt door goedkope luchtvaartmaatschappijen en verwerkt de meeste binnenlandse en Europese vluchten, terwijl Terminal 2 voornamelijk wordt gebruikt door internationale luchtvaartmaatschappijen en langeafstandsvluchten afhandelt.

De luchthaven biedt een breed scala aan diensten en faciliteiten, waaronder winkels, restaurants, cafés en belastingvrije winkels. Er zijn ook geldautomaten, wisselkantoren en een postkantoor. De luchthaven heeft ook een VIP-lounge en een zakencentrum.

De luchthaven heeft goede vervoersverbindingen naar het stadscentrum van Malaga en de omgeving. Er zijn verschillende busroutes die de luchthaven verbinden met het stadscentrum en andere bestemmingen, evenals een treinstation dat de luchthaven verbindt met de lijnen Malaga-Fuengirola en Malaga-Algeciras. Buiten de terminals zijn ook taxi's beschikbaar. Op de luchthaven zijn ook autoverhuurbedrijven gevestigd.

Voor reizigers heeft de luchthaven een verscheidenheid aan parkeermogelijkheden, van kort tot lang parkeren, inclusief zowel overdekte als onoverdekte opties.

Het wordt aanbevolen om de officiële website te raadplegen voor de laatste informatie over vluchten en de faciliteiten van de luchthaven, inclusief parkeren en vervoer.


Tickets boeken

Brussels Airlines (Brussel) - website
KLM (Amsterdam) - website
Lufthansa (Dusseldorf - Keulen) - website
Iberia (Brussel - Amsterdam - Dusseldorf) - website
Tui (Antwerpen - Luik) - website

Ryanair (Chalerloi - Eindhoven) - website
Vueling (Brussel - Amsterdam) - website

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

+32 (0)474 97 97 12