Museo Automovilístico Málaga

Bezienswaardigheden in Andalusiê

Een uniek museum ter wereld!

Het Automobiel- en Modemuseum, gelegen in de oude Tabacalera in de stad Malaga, toont een buitengewone privécollectie van 6.000 vierkante meter, die de artistieke en historische evolutie sinds het einde van de 19e eeuw beschrijft via 13 thematische kamers. Een ruimte die een positie inneemt in de top tien van musea in Spanje en nummer 1 is in de Tripadvisor-ranglijst van 'Wat te doen in Malaga'.

Bijna honderd exclusieve voertuigen gerestaureerd tot het hoogste niveau, meer dan 200 haute couture-stukken en hedendaagse kunstinstallaties, waar u een grote verscheidenheid aan emblematische firma's zoals Mercedes, Hispano Suiza, Bugatti, Bentley, Rolls-Royce of Ferrari kunt vinden. Struisvogel- en nertslederen bekleding, kostbare houtsoorten, mascotte Lalique, dashboard van parelmoer, handgrepen van ivoor en zilver en ongekende aangepaste motoren.

Daarnaast toont Maga Sublime Collection van Museo Automovilístico de evolutie van Haute Couture in de 20e eeuw door middel van 7 tentoonstellingen: "From Mariano Fortuny to Galliano", "Trilogy", "El Cóctel de la Floresta", de uitgebreide collectie hoeden vintage " Van Balenciaga tot Schiaparelli”, “Fashion Victim”, “Apotheosis” en “Te veel is nooit genoeg”. Een verspilling van glamour en elegantie.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

+32 (0)474 97 97 12