Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Real Club de Golf Sotogrande

Een Juweel Ontworpen door Robert Trent Jones
Real Club de Golf Sotogrande

Real Club de Golf Sotogrande

Het Real Club de Golf Sotogrande, opgericht in 1964, ligt in een natuurlijke omgeving die perfect is voor het hele jaar door golfen. Robert Trent Jones, de ontwerper, creëerde een baan waar hij bijzonder trots op was. Niet voor niets zal elke golfer die hier gespeeld heeft het gevoel hebben gehad dat hij een bijzondere uitdaging heeft overwonnen.

Een Prachtig Ontwerp met Diversiteit in Vegetatie

Het parcours is prachtig, met een gevarieerde vegetatie die zeer geslaagd is. Oude kurkeiken, palmbomen, dennen en eucalyptusbomen markeren en bemoeilijken de fairways, terwijl ze de speler tegelijkertijd een prachtig landschap bieden, met de zee als mooie achtergrond.

Waterobstakels als Belangrijk Element

Het is een baan zonder rough waar waterhindernissen een zeer belangrijke rol spelen. Door zijn goede conditie en welverdiende reputatie heeft het de terechte faam verworven een van de beste golfbanen van het land te zijn.

Ter Conclusie:
Een Wereldwijd Gerespecteerd Juweel

Het Real Club de Golf Sotogrande is een must-visit voor golfers die op zoek zijn naar een uitdagende ervaring in een prachtige omgeving. Met zijn unieke ontwerp en goed onderhouden terrein blijft het een parel onder de golfbanen, gewaardeerd door spelers van over de hele wereld.

Real Club de Golf de Sotogrande

Paseo del Parque
11310
Sotogrande, San Roque, Cádiz
España

+34 956 78 50 14

info@golfsotogrande.com

golfsotogrande.com

 

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram