Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Antonio Banderas' La Pérgola del Mediterráneo opent zijn deuren in Málaga

Het langverwachte restaurant van Antonio Banderas in Málaga, La Pérgola del Mediterráneo, heeft officieel zijn deuren geopend voor het publiek. Gelegen aan de Paseo de la Farola, begon het restaurant vorige week vrijdag met het bedienen van klanten, met een capaciteit van 60 gasten per zitplaats. Naarmate het personeel vaardiger wordt, is het plan om de capaciteit van het restaurant geleidelijk aan te vergroten.

Antonio Banderas is een zeer geprezen Spaanse acteur, regisseur en producent die internationale erkenning heeft gekregen voor zijn veelzijdige optredens en charismatische aanwezigheid op het scherm. Hij werd geboren op 10 augustus 1960 in Málaga, Spanje, en ontwikkelde op jonge leeftijd een passie voor acteren, waarna hij zijn dromen in de entertainmentindustrie najoeg.

De bevestiging van de opening van het restaurant werd aangekondigd door Pablo Gonzalo, de manager, in een interview met EL ESPAÑOL de Málaga op zondag. De avond ervoor kreeg Antonio Banderas zelf, vergezeld door zijn partner Nicole Kimpel en andere vrienden, de gelegenheid om de eerste gerechten te proeven die in de vestiging werden geserveerd, die zich bevindt binnen Club Mediterráneo.

Gonzalo onthulde dat ze er bewust voor hebben gekozen om geen grootse aankondiging te doen of de lancering van het nieuwe project zwaar te publiceren. Hun focus lag op het soepel opstarten van de activiteiten. Sinds de opening afgelopen vrijdag heeft La Pérgola del Mediterráneo 60 gasten per zitplaats bediend. Naarmate de weken vorderen en het personeel efficiënter wordt, is het plan om geleidelijk aan de capaciteit van het restaurant uit te breiden.

"Onze reguliere openingstijden zullen van maandag tot en met zondag zijn, maar vanwege operationele redenen moeten we op dinsdag en woensdag gesloten zijn. We hebben plannen om zowel de capaciteit als het assortiment aan gerechten uit te breiden. Op dit moment bieden we mediterrane gastronomie, en over een paar weken zullen we ook Aziatische gerechten introduceren tijdens de avonden," legde Gonzalo uit.

Het project bij Club Mediterráneo is sinds december van het voorgaande jaar in ontwikkeling. Slechts een paar dagen geleden is de bouwfase succesvol afgerond, binnen de gestelde deadlines. Het doel was om begin juli te openen, aangezien de tweede helft van de maand al volgeboekt is met een reeks evenementen die de sociale agenda van de locatie zullen bepalen.

Het oorspronkelijke personeelsbestand van La Pérgola del Mediterráneo zal bestaan uit een team van 50 tot 80 personen. Afhankelijk van de dagelijkse activiteiten kan het personeelsbestand worden versterkt met werknemers uit de groep. Op dit moment zijn er slechts enkele afbeeldingen gedeeld op de sociale media-kanalen van het restaurant. Maar tijdens de vorige avond deelden vrienden en partners van Banderas een glimp van enkele gerechten, waaronder een kenmerkend rijstgerecht. Niet-leden van Club Mediterráneo kunnen het restaurant betreden via een deur aan de voet van de Farola-vuurtoren.

La Pérgola del Mediterráneo belooft een opwindende toevoeging te zijn aan de culinaire scene in Málaga, waarin Antonio Banderas' passie voor eten wordt gecombineerd met een prachtige locatie en diverse keuken. Met de geleidelijke uitbreiding van de capaciteit en de introductie van Aziatische smaken streeft het restaurant ernaar een onvergetelijke eetervaring te bieden voor zowel de lokale bevolking als bezoekers.
(c) foto https://www.facebook.com/AntonioBanderas

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram