Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Ariyanas-wijnen triomferen op de Malaga wine awards 2023

In een oogverblindende tentoonstelling van excellentie en vakmanschap werd onlangs de Malaga Wine Awards 2023 afgesloten, met Bodegas Bentomiz als opvallende winnaar. Het gerenommeerde evenement vierde de beste wijnen uit de regio Sierras de Malaga, en onder de winnaars claimde Bodegas Bentomiz twee prestigieuze onderscheidingen.

Beste Witte Wijn: Ariyanas Seco Sobre Lías Finas 2022

Het spotlicht scheen fel op Bodegas Bentomiz toen hun Ariyanas Seco Sobre Lías Finas 2022 de felbegeerde titel van beste witte wijn in de categorie Sierras de Malaga won. Deze opmerkelijke jaargang, een getuigenis van toewijding en vaardigheid van de wijnmakers, betoverde de jury met zijn unieke karakter en ongeëvenaarde kwaliteit.

Ariyanas Seco Sobre Lías Finas 2022, met zijn ingewikkelde blend van smaken en een voortreffelijke balans, stak uit boven een veld van uitzonderlijke mededingers. De wijn, met precisie en passie vervaardigd, weerspiegelt het unieke terroir van de regio Sierras de Malaga en wordt daarmee een waar ambassadeur van het lokale wijnmakerserfgoed.

Beste Zoete Witte Wijn: Ariyanas Terruño Pizarroso 2021

In hun triomf zette Bodegas Bentomiz hun succes voort met de Ariyanas Terruño Pizarroso 2021, erkend als de beste zoete witte wijn in de categorie Sierras de Malaga. Deze specifieke jaargang toonde het vakmanschap van de wijngaard in het produceren van wijnen die niet alleen de essentie van de regio vastleggen, maar ook de proefervaring naar nieuwe hoogten tillen.

De erkenning van Ariyanas Terruño Pizarroso 2021 is een getuigenis van de toewijding van Bodegas Bentomiz om uitzonderlijke zoete witte wijnen te produceren. De harmonieuze mix van smaken, de genuanceerde zoetheid en de algehele finesse van deze jaargang hebben ongetwijfeld bijgedragen aan de welverdiende erkenning.

De Essentie van Sierras de Malaga in Elke Slok

Beide bekroonde wijnen van Bodegas Bentomiz vatten de essentie van de regio Sierras de Malaga samen, waarbij ze de diversiteit en rijkdom van het terroir tentoonspreiden. De nauwgezette aandacht voor detail in het wijnmaakproces, gecombineerd met een diepgeworteld begrip van de lokale druivensoorten, heeft geresulteerd in wijnen die werkelijk de geest van het land weerspiegelen.

Terwijl we onze glazen heffen op Ariyanas Seco Sobre Lías Finas 2022 en Ariyanas Terruño Pizarroso 2021, vieren we niet alleen het vakmanschap van Bodegas Bentomiz, maar ook de levendige en bloeiende wijncultuur van Sierras de Malaga. Deze bekroonde wijnen nodigen liefhebbers uit om een zintuiglijke reis te maken en de unieke smaken en verhalen te ontdekken die deze regio tot een onderscheidend centrum van wijnmakersuitmuntendheid maken.

Tot slot bood de Malaga Wine Awards 2023 een platform voor wijnmakers om hun beste creaties te presenteren, en het succes van Bodegas Bentomiz dient als inspiratie voor de branche. Terwijl wijnliefhebbers over de hele wereld genieten van de smaak van deze uitzonderlijke jaargangen, worden ze uitgenodigd om de essentie van Sierras de Malaga te proeven in elke voortreffelijke slok.
Meer Spanje nieuws, klik hier

foto: bodegasbentomiz.com/

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram