Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Betoverende Elegantie: "How the Andalusian Horses Dance"

De Fundación Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre (Jerez de la Frontera) biedt een betoverende show genaamd "How the Andalusian Horses Dance". Deze equestrian ballet combineert Spaanse muziek, 18e-eeuwse kostuums en indrukwekkende paardendisciplines.

Doma Vaquera - Elegante Vaardigheden 

De show begint met een demonstratie van Doma Vaquera, een Spaanse rijdiscipline gebaseerd op traditioneel veehoeden. De ruiter bestuurt zijn paard met één hand, voert trotseren uit, schakelt tussen galopperen en voert pirouettes uit - een adembenemende start.

Klassieke Dressuur - Kunst van Verfijning 

Met de 'Colts', 'Airs on Horseback' en andere choreografieën biedt Classical Dressage een indrukwekkende vertoning. Paarden voeren geavanceerde oefeningen uit op klassieke muziek, een perfecte combinatie van elegantie en precisie.

Carriage Driving - Sierlijke Demonstratie 

Paarden tonen hun behendigheid door koetsen voort te trekken. Eens gebruikt voor transport, dienen deze koetsen nu als sport en tentoonstelling, getrokken door paarden met klassieke harnassen, bestuurd door bedreven koetsiers.

Work in Hand - Verfijnde Gehoorzaamheid 

Zelfs zonder ruiter in het zadel gehoorzaamt het paard aan commando's. Haute École dressuuroefeningen, zoals levades en caprioles, worden uitgevoerd, waarbij het paard de elegantie van gehoorzaamheid laat zien.

Carrousel - Harmonie in Beweging 

Ter afsluiting brengt de Carrousel groepen paarden en ruiters samen voor een indrukwekkende uitvoering van geavanceerde equestrian oefeningen. De harmonie tussen paarden en ruiters creëert een betoverend einde van deze unieke show.

Een Betoverende Samensmelting 

"How the Andalusian Horses Dance" is een buitengewone samensmelting van kunst, traditie en vaardigheid. Het combineert verschillende disciplines op een meeslepende manier, waardoor het publiek wordt ondergedompeld in de betoverende wereld van Andalusische paardendans.

tickets online reserveren: https://gyg.me/2FFFsmKB
kalender & prijzen:https://www.realescuela.org/en/visits-shows/calendar-of-events/shows-calendar-2024/

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram