Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Verken Bioparc Fuengirola: Een Wildlife Wonderland

Bioparc, Fuengirola

Gelegen in het hart van Fuengirola, Málaga, biedt Bioparc Fuengirola een unieke dierentuinervaring waar dieren gedijen in zorgvuldig nagebootste natuurlijke habitats. Dit meeslepende toevluchtsoord is verdeeld in vier betoverende gebieden: Madagaskar, Equatoriaal Afrika, Zuidoost-Azië en de Indo-Pacific, elk bruisend van meer dan 200 diverse soorten, waarvan vele bedreigd zijn.

Een Reis door het Wild

Madagaskar verwelkomt je met een prachtige replica van een baobabboom, een van 's werelds grootste kunstmatige wonderen. Terwijl je rondwandelt, ontdek je lemuren die door weelderige begroeiing springen, de geest van dit unieke eiland belichamend.

Equatoriaal Afrika herbergt indrukwekkende wezens zoals Nijlkrokodillen en majestueuze gorilla's. Zie hoe deze dieren vrij rondlopen, gescheiden door natuurlijke barrières van planten en water, wat je gevoel van dierentuinonderdompeling versterkt.

Zuidoost-Azië biedt een kijkje in dichte jungles waar ongrijpbare soorten zoals de serval verstoppertje spelen. Ondertussen herbergt de Indo-Pacific zone de formidabele Komodovaraan, die de schoonheid en het gevaar van deze uitgestrekte regio tentoonstelt.

Behoud en Educatie

Bioparc Fuengirola is niet zomaar een dierentuin; het is een centrum voor behoud en educatie. Neem deel aan activiteiten die het belang van het beschermen van onze natuurlijke wereld benadrukken. Getuig van voedersessies en oefeningen die inzicht bieden in het leven van grote primaten en andere opmerkelijke wezens.

Familieplezier en Voorzieningen

Breng het hele gezin mee voor een onvergetelijke dag. Kinderen kunnen speciale speelruimtes verkennen, en iedereen kan genieten van een maaltijd in het restaurant ter plaatse. Vergeet niet langs de cadeauwinkel te gaan voor een aandenken aan je wilde avontuur.

Conclusie

Bioparc Fuengirola is meer dan een bestemming; het is een viering van natuur en behoud. Dompel jezelf onder in deze levendige omgeving waar educatie avontuur ontmoet en ontdek de wonderen van de diverse ecosystemen van onze planeet.

Bioparc Fuengirola
C. Camilo José Cela, 6, y 8, 29640 Fuengirola, Málaga
952 666 301
www.bioparcfuengirola.es

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram