Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Brandstofprijsverschillen in Malaga: aanzienlijke besparingen afhankelijk van de keuze van het tankstation

In Malaga kan de keuze van het tankstation waar je je brandstoftank vult een aanzienlijk verschil maken voor je portemonnee. Een recent rapport van de Spaanse nationale vereniging van automatische tankstations (Aesae) heeft onthuld dat deze provincie, op de Canarische Eilanden na, een van de meest significante prijsverschillen vertoont tussen tankstations in Spanje.

Voor de gemiddelde automobilist met een tank van 60 liter kan kiezen voor het goedkoopste tankstation leiden tot besparingen van meer dan 23 euro. Dit verschil is met name uitgesproken in Malaga, waar de prijskloof tussen "low cost" en merkgebonden tankstations het grootst is, zij het alleen voor benzine.

Het rapport benadrukt dat de maximale besparingen variëren tussen 8 en 23 euro voor 95-octaan benzine en tussen 11 en 24 euro voor diesel, afhankelijk van het specifieke gebied. De Canarische Eilanden claimen de titel voor de grootste prijsverschillen in Spanje, met maximaal 48 cent minder voor benzine en 46 cent minder voor diesel per liter. In het vasteland van Spanje is het echter Malaga dat opvalt. Het rapport geeft een prijsverschil aan van maximaal 0,39 euro per liter voor 95-octaan benzine in deze provincie.

In het geval van diesel, dat de meest gebruikte brandstof is, zijn de besparingen, hoewel niet verwaarloosbaar, iets minder uitgesproken. Kiezen voor de goedkoopste diesel kan resulteren in een verlaging van maximaal 0,35 euro per liter, wat zich vertaalt naar 21 euro minder voor een volle tank. In deze categorie zakt Malaga naar de achtste positie wat betreft prijsverschillen, waarbij Madrid de leiding neemt met een verschil van 41 cent per liter.

Deze bevindingen benadrukken het belang van prijsvergelijking bij het tanken in Malaga, aangezien het besparingspotentieel aanzienlijk is. Automobilisten in de provincie kunnen aanzienlijk profiteren van het kiezen van het juiste tankstation, met het potentieel om in de loop van de tijd een aanzienlijk bedrag te besparen.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: www.aesae.es

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram