Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Culinaire Verfijning aan de Zee: Aponiente 3 Michelin sterren, 3 Sols Guide Repsol

In het pittoreske decor van een eeuwenoude getijdenmolen schittert chef-kok Ángel León als meester van de zee in zijn driesterrenrestaurant Aponiente. Hier, in dit schilderachtige toevluchtsoord, wordt de gastronomie getransformeerd tot een ware ontdekkingsreis, waar León's passie voor duurzaamheid en innovatie de boventoon voert. Zijn filosofie, geworteld in bewustwording, opent de geest voor unieke ervaringen die elders onvindbaar zijn.

Duurzaamheid als Leidraad voor Innovatie

Ángel León onderscheidt zich door een diepgaand engagement voor duurzaamheid. In Aponiente verrast hij voortdurend zijn gasten met grensverleggende technieken en ingrediënten, zoals zeevruchtenworstjes, plankton, bioluminescentie en koken met zeewater. Het restaurant fungeert als een culinair laboratorium waar recycling, het benutten van natuurlijke estuaria en het redden van verworpen vis centraal staan.

Eigentijdse Smaakexplosies van de Zee en de Oceaan

De eigentijdse keuken van Aponiente, geïnspireerd door zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan, biedt niet alleen een overvloed aan smaakvolle verrassingen maar ook onverwachte combinaties, zelfs op het dessertmenu. Ángel León houdt vast aan zijn duurzaamheidsprincipes en creëert opmerkelijke smaaksensaties zoals murene-mochi en tonijn met chocolade.

León's Gastronomische Pioniersgeest

Als een bevlogen pionier streeft Ángel León voortdurend naar nieuwe culinaire horizonten. Aponiente is niet alleen een bestemming voor fijnproevers; het is tevens een leerschool waar de zee en zoetigheden harmonieus samenkomen. Het restaurant overstijgt de traditionele eetervaring en dient als een artistieke expressie van duurzaamheid en gastronomische durf. Kortom, Aponiente is de belichaming van culinaire verfijning en ecologisch bewustzijn aan de zee.

Francisco Cossi Ochoa, El Puerto de Santa María, 11500, Spanje

+34 606 22 58 59

ttps://www.aponiente.com

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram