Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

De gemeenteraad van Fuengirola bevordert een nieuwe editie van de gratis cursus "Sevillanas exprés" ter voorbereiding op de Feria del Rosario

De lessen om Sevillanas te leren dansen zullen plaatsvinden vanaf acht uur 's avonds in het Parque de España, Fuengirola gedurende de komende vijf dinsdagen (op 22 en 29 augustus en 5, 12 en 19 september).

11/8/2023 - De Gemeenteraad van Fuengirola heeft een nieuwe editie van de gratis cursus "Sevillanas Exprés" gestart ter voorbereiding op de Feria del Rosario 2023, die plaatsvindt van 7 tot 12 oktober. De lessen om Sevillanas te leren dansen zullen plaatsvinden vanaf acht uur 's avonds in het Parque de España gedurende de komende vijf dinsdagen (op 22 en 29 augustus en 5, 12 en 19 september), en zullen worden gegeven door de lerares Juani Guerrero. Dit werd vandaag aangekondigd door de wethouder van Feestelijkheden, Isabel Moreno, die benadrukte dat deze initiatief voor het eerst werd gelanceerd in 2014 en in de afgelopen jaren "zowel qua deelname als organisatie een groot succes is gebleken".

"Deze activiteit zal opnieuw plaatsvinden vanwege de aankomende viering van onze Feria del Rosario, allemaal met als doel om onze patroonsfeesten meer glans te geven. Onze geliefde Juani Guerrero zal deze nieuwe editie verzorgen in het auditorium Cristóbal Blanca del Moral, in het Parque de España", legde Moreno uit, erop wijzend dat het voor deelname aan deze activiteit niet nodig is om van tevoren in te schrijven.

Juani Guerrero, die ook aanwezig was tijdens de persconferentie, moedigde "bewoners en bezoekers, zowel kinderen als volwassenen, aan om te komen, omdat het een locatie is die zeer geschikt is om buiten van te genieten. Ik raad iedereen aan om comfortabele kleding en schoenen mee te nemen en vooral om met veel enthousiasme te komen leren, want met een beetje inzet leer je snel", zo verklaarde ze.

Tijdens deze bijeenkomsten krijgen deelnemers de kans om te leren, herinneren en hun kennis over het dansen van Sevillanas op te frissen. Zo zal elke van de vastgestelde dagen gewijd zijn aan een deel van de Sevillanas, zodat op dinsdag 22 augustus de eerste wordt geleerd; op dinsdag 29 augustus de tweede; op 5 september de derde; op 12 september de vierde; en tenslotte zal op dinsdag 19 september een samenvattende les worden gegeven van alle voorgaande lessen.
Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram