Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Een zoete viering voor toeristendag in Torre del Mar

Vrijdag 11 augustus, 19u30 naast de vuurtoren

Terwijl de zonovergoten kusten van de Costa del Sol schitteren onder de azuurblauwe lucht, staat er een heerlijke verrassing te wachten voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Het charmante kustplaatsje Torre del Mar, gelegen in het hart van deze schilderachtige regio, is helemaal klaar om Toeristendag op de meest verrukkelijke manier te vieren - met een kolossale taart die belooft een feest voor de zintuigen te zijn.

Een Reusachtige Delicatesse voor een Grootse Gelegenheid

De geest van gastvrijheid en feestelijkheid die de Costa del Sol kenmerkt, wordt belichaamd in een werkelijk opmerkelijke creatie: een gigantische taart die een eerbetoon is aan zowel traditie als moderniteit. Vervaardigd door de bekwame handen van lokale chef-kok Roberto Soler, wordt verwacht dat dit culinaire meesterwerk niets minder dan spectaculair zal zijn.

Met een indrukwekkende omvang draait deze taart niet alleen om verwennerij, maar ook om delen. In een hartverwarmend gebaar wordt de taart verdeeld en gedeeld onder naar schatting 4.000 mensen die samenkomen om Toeristendag te vieren op vrijdag 11 augustus. Dit symbool van eenheid en saamhorigheid weerspiegelt treffend de gastvrije geest van Torre del Mar en de Costa del Sol als geheel.

Het Belang van Toerisme Benadrukken

Toeristendag heeft een speciale plek in het hart van de inwoners van Torre del Mar. Als een stad die gedijt op de toestroom van bezoekers, erkent het de betekenis van toerisme niet alleen in termen van de lokale economie, maar ook in de culturele uitwisseling en verbindingen die het bevordert. Deze viering is een kans voor de stad om haar dankbaarheid te uiten aan degenen die ervoor kiezen om haar kusten en straten te verkennen, en om de warmte en levendigheid te laten zien die Torre del Mar tot een opvallende bestemming maken.

Roberto Soler: Een Meester in de Kunst van de Gastronomie

Aan de basis van dit zoete spektakel staat de culinaire tovenarij van Roberto Soler. Een lokale chef-kok die bekend staat om zijn passie en creativiteit, heeft Soler de uitdaging aangenomen om een taart te creëren die de essentie van Torre del Mar vat. Met een carrière die jaren van gastronomische uitmuntendheid omvat, belooft zijn aanraking de taart te doordrenken met meer dan alleen ingrediënten - het zal de ware geest van de plek dragen.

Een Voorproefje van Eenheid en Vreugde

Voorbij de smaak van de taart zelf dient deze viering als een herinnering dat gemeenschappen zelfs in tijden van onzekerheid kunnen samenkomen om momenten van vreugde te delen. Het gebaar van samen brood breken, of in dit geval taart snijden, overstijgt taalbarrières en culturele verschillen en biedt een universele ervaring die resoneert bij mensen uit alle lagen van het leven.

Dus, op vrijdag 11 augustus, wanneer de zon ondergaat boven het glinsterende water van de Middellandse Zee, zal Torre del Mar tot leven komen met gelach, muziek en de heerlijke geur van een monumentale taart. Het zal een dag zijn om niet alleen te genieten van de zoetheid van de lekkernij, maar ook van de zoetheid van verbinding en de gedeelde ervaring van het vieren van toerisme, gemeenschap en de schoonheid van de Costa del Sol.
Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram