Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Feria de la Manzanilla in Sanlúcar de Barrameda

Feria de la Manzanilla in Sanlúcar de Barrameda

Aandacht, liefhebbers van plezier en het goede leven! Een van de meest verwachte evenementen van het jaar staat voor de deur in Sanlúcar de Barrameda (Cádiz): de Feria de la Manzanilla! Van 28 mei tot 2 juni 2024 zullen de straten van deze charmante stad gevuld zijn met muziek, dans en natuurlijk de heerlijke geur van manzanilla, de iconische wijn van de regio.

Wat kun je verwachten van de Feria de la Manzanilla? Van flamencoshows tot attracties voor het hele gezin, langs kraampjes met de beste lokale gastronomie en natuurlijk een ruime selectie aan wijnen, vooral de exquise manzanilla die de naam van het feest draagt. Mis ook de traditionele Andalusische paarden en de spannende strandraces niet, die een onlosmakelijk onderdeel zijn van deze unieke viering.

San Lucas

Maar het goede nieuws houdt hier niet op. De gemeentelijke feestdelegatie heeft besloten nog een andere lokale feestdag toe te voegen aan de kalender: 18 oktober, de dag van San Lucas, de beschermheilige van de stad. Dus reserveer die datum in je agenda om te genieten van nog een dag vol viering en traditie in Sanlúcar de Barrameda.

Ben je klaar om onvergetelijke momenten te beleven op de Feria de la Manzanilla en andere lokale festiviteiten? Verspil geen tijd meer en begin met het plannen van je bezoek aan deze prachtige stad aan de kust van Cádiz. We wachten op je met open armen zodat je kunt genieten van de beste feestervaring in Sanlúcar de Barrameda!

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram