Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Feria Real de Algeciras 2024: Het Grootste Feest van de Stad!

feria-real-algeciras-2024

Op zoek naar een feest vol kleur, vreugde en plezier? De Feria Real de Algeciras (Cádiz) wacht op je van 22 tot 29 juni 2024! Dit evenement, uitgeroepen tot Nationaal Toeristisch Belang van Andalusië, is de belangrijkste viering van de stad en verandert Algeciras in een echt pretpark.

Een Bruisend Beurspark

Het Parque Feria, gelegen op het beurscomplex, wordt het epicentrum van de viering. Met een grote verscheidenheid aan kraampjes, attracties, eet- en drinkkraampjes en shows. Voor elke smaak, heerst er een feestelijke sfeer in elke hoek.

Casetas: Het Hart van de Feria Real

De Casetas (kraampjes) zijn het kloppend hart van de Feria Real. Ze zijn versierd met typische motieven zoals lampionnen, slingers en bloemen. Ze verwelkomen deze structuren de inwoners van Algeciras en bezoekers die samenkomen om van traditionele gerechten te genieten, te dansen, te zingen en onvergetelijke momenten te beleven. Elke kraam biedt een unieke ervaring, van flamencozang tot live-optredens, en wordt zo een onmisbare ontmoetingsplaats.

Attracties voor Iedereen

Het aanbod aan attracties is indrukwekkend. Van de meest traditionele, zoals de charmante draaimolen of het majestueuze reuzenrad, tot de meest opwindende, zoals achtbanen en duizelingwekkende loopings. Er zijn opties voor alle leeftijden en niveaus van adrenaline, wat plezier voor het hele gezin garandeert.

Stierengevechten: Een Levendige Traditie

De Feria Real de Algeciras staat ook bekend om zijn stierengevechten. De stierenarena Las Palomas is feestelijk versierd om een reeks stierengevechten, novilladas en capeas te ontvangen die liefhebbers uit het hele land aantrekken. Daarnaast bieden de Jornadas de Tauromaquia Ciudad de Algeciras een unieke kans om deze culturele traditie beter te leren kennen.

Aanvullende Activiteiten

Tijdens de Feria Real viert de stad ook andere belangrijke evenementen, zoals de Feria del Caballo. Dit parallelle evenement benadrukt het belang van het paard in de Andalusische cultuur, met tentoonstellingen en wedstrijden die zowel jong als oud verrukken.

Een Onvergetelijke Ervaring

De Feria Real de Algeciras is meer dan een feest; het is een viering van de Andalusische cultuur en gastronomie. Het is de perfecte gelegenheid om speciale momenten te beleven met familie en vrienden en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Mis dit unieke feest niet, waar vreugde en traditie hand in hand gaan om je een onvergetelijke ervaring te bieden.

Markeer de data van 22 tot 29 juni in je agenda en kom de magie van de Feria Real de Algeciras 2024 beleven!

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram