Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Feria van Cuevas del Almanzora

Save the date: 12 november t/m 17 november 2023

Almeria - De Feria van Cuevas del Almanzora vindt plaats in het midden van november, op 13 november de viering van San Diego de Alcalá wordt gevierd, de beschermheilige van Cuevas del Almanzora.

Het startschot, vanaf het balkon van het stadhuis, wordt elk jaar gegeven door een andere beroemdheid. Met de verlichting van het beursterrein begint een van de belangrijkste beurzen aan de oostkust van Almería.

Het beursterrein bevindt zich in de omgeving van het Luis Siret-park, dat wordt omgetoverd tot een feestelijk gebied met attracties, kraampjes, strandtenten en paviljoens, zodat zowel de lokale bevolking als bezoekers kunnen genieten van de feestelijke sfeer.

's Avonds voelt men de gastvrije geest en de vrolijke aard van de mensen overal op het beursterrein. In de Nave Polivalente vinden de beste liveconcerten van het moment en de meest bekende orkesten plaats. De paviljoens, typisch versierd en opgetuigd, vullen zich met mensen die zin hebben om plezier te maken.

's Middags verandert het beursterrein in een ontmoetingsplaats voor gezinnen, vrienden en jonge vrouwen gekleed in de typische rocieras-jurken, die kleur toevoegen aan deze beurs. Dit is de ruimte om te genieten van zingen, dansen en de meest typische gerechten van de Cuevas-keuken te proeven, met zorg en liefde bereid door de leden van de broederschappen en verenigingen die de paviljoens opzetten.

Je kunt ook winkelen bij de talloze kraampjes die elk jaar verrassen door de hoeveelheid en verscheidenheid aan artikelen die ze aanbieden.
Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram