Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Feria van San Fernando 2024

Feria de San Fernando
(c) foto: www.cadizturismo.com

De Feria del Carmen y de la Sal, ook bekend als de Feria van San Fernando in provincie Cádiz, keert terug met al zijn pracht van 11 tot 16 juli 2024. Dit evenement, uitgeroepen tot van Toeristisch Belang van Andalusië, is een niet te missen afspraak voor zowel locals als bezoekers die willen onderdompelen in de cultuur, traditie en vreugde van San Fernando.

Vier de Maagd Carmen

De Feria del Carmen y de la Sal wordt gevierd ter ere van de beschermheilige van San Fernando, de Maagd Carmen. Gedurende deze dagen kleurt de stad levendig met zijn karakteristieke tenten, volants en lantaarns. De straten worden verlicht om de duizenden bezoekers te verwelkomen die komen om van het feest te genieten.

Een uitbarsting van vreugde en traditie

Het evenement zal 3.675 vierkante meter aan tenten, 343 meter aan balustrades en 34 keukeneenheden omvatten, zodat er ruimte en comfort is voor iedereen. Daarnaast zal de Feria de San Juan, hoewel bescheidener, ook zijn eigen faciliteiten hebben met 80 vierkante meter aan tenten en 2 keukeneenheden.

Buitengewone verlichting

De verlichting van de kermis beperkt zich niet alleen tot het park en het attractiegebied in Caño Herrera. De straten in het stadscentrum, zoals Isaac Peral, José López Rodríguez, Hermanos Laulhé en Las Cortes vanaf Plaza del Rey tot aan Calle Cervantes, zullen ook stralen met decoratieve verlichting en lantaarns, waardoor een feestelijke en gastvrije sfeer ontstaat.

Gastronomische ervaring en gastvrijheid

In de talrijke tenten kunnen bezoekers genieten van de prachtige wijnen van de regio en de kenmerkende gastvrijheid van de mensen van San Fernando. Tussen ruiters en amazones, en op het ritme van traditionele muziek, beleef je een ervaring die het beste van de lokale gastronomie combineert met de warmte van zijn mensen.

Mis het niet!

De Feria van San Fernando is meer dan een feest, het is een ervaring die je niet mag missen. Zet de data in je agenda: van 11 tot 16 juli 2024 verwelkomt San Fernando je met open armen om zijn vreugde, traditie en gastvrijheid te delen. Kom en wees deel van dit onvergetelijke feest!

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram