Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Fuengirola challenge motorrally: een weekend vol spanning, schilderachtige ritten en liefdadigheid

Fuengirola, Spanje - 17-19 november 2023

Terwijl de zon ondergaat over het pittoreske kuststadje Fuengirola, is de lucht geladen met anticipatie terwijl meer dan 250 motorliefhebbers uit alle hoeken van Spanje zich verzamelen voor het adrenalinepompende spektakel dat de Fuengirola Challenge motorrally is. Van vrijdag 17 november tot zondag 19 november belooft dit evenement niet alleen een opwindende rit door de schilderachtige landschappen van Malaga, maar ook een oprecht engagement voor liefdadigheid.

Schilderachtige Routes Door Malaga

Het hart van de Fuengirola Challenge ligt in zijn schilderachtige routes, waarbij enkele van de meest iconische plekken van Malaga worden getoond. Deelnemers zullen hun motoren laten ronken en op reis gaan door de provincie, slingerend door pittoreske landschappen en de essentie van deze prachtige regio vastleggen. Van kustwegen tot bergachtig terrein zullen rijders de diversiteit ervaren die Malaga te bieden heeft.

Georganiseerd door I Bike Spain en Motomercado

De motorrally is een gezamenlijke inspanning tussen twee gepassioneerde entiteiten, I Bike Spain en Motomercado, beide toegewijd aan het bevorderen van een levendige motorcommunity. Met hun expertise kunnen deelnemers een naadloze en opwindende ervaring verwachten die de opwinding van de rit combineert met een viering van camaraderie.

Weekend Gala Aftrap

De opwinding begint op vrijdag met een groots gala, waarmee het podium wordt ingesteld voor een weekend vol avontuur en camaraderie. Enthousiastelingen zullen samenkomen om hun passie voor motoren te delen, verhalen uit te wisselen en te genieten van de anticipatie van de komende ritten. Het gala dient niet alleen als een opmaat voor het opwindende weekend, maar ook als een platform voor een nobel doel.

Liefdadige Bijdragen

In een hartverwarmend gebaar zullen de opbrengsten van het gala worden geschonken aan de vereniging van familieleden van Alzheimerpatiënten in Fuengirola en Mijas. Deze liefdadige initiatieven voegen een diepgaande laag toe aan het evenement en benadrukken het engagement van de motorcommunity om iets terug te geven aan de lokale gemeenschap en degenen die hulp nodig hebben te ondersteunen.

Passie en Doel Verenigen

De Fuengirola Challenge motorrally gaat verder dan het geluid van motoren en de opwinding van de rit; het belichaamt de kracht van een gemeenschap verenigd door een gedeelde passie voor motoren en een toewijding om een positieve impact te maken. Dit weekend belooft niet alleen een onvergetelijke ervaring voor deelnemers, maar ook de voldoening van het bijdragen aan een zaak die resoneert met de lokale gemeenschap.

Terwijl de motoren ronken en de wegen van Malaga berijden, staat de Fuengirola Challenge op het punt een blijvende indruk achter te laten - niet alleen op de schilderachtige landschappen die het doorkruist, maar ook in de harten van degenen die deelnemen en profiteren van de liefdadigheidsinitiatieven. In 2023 wordt Fuengirola meer dan alleen een rallybestemming; het wordt een symbool van de eenheid van passie, doel en filantropie.

Meer Spanje nieuws, klik hier

meer info: www.facebook.com/IBSMoto

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram