Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Herinrichtingsplannen voor het Iconische Plaza de La Nogalera in Torremolinos

Plaza de La Nogalera in Torremolinos
Een Nieuwe Look voor een Historisch Plein 

Plaza de La Nogalera in Torremolinos, een bruisende hub in het hart van de stad en de thuisbasis van het lokale treinstation, staat op het punt een transformatieve facelift te ondergaan. Met een genereus budget van 3,2 miljoen euro heeft de gemeenteraad plannen aangekondigd voor een uitgebreide renovatie van dit iconische plein, een geliefde ontmoetingsplek voor zowel inwoners als bezoekers.

Groenere Ruimtes en Voetgangersvriendelijk 

Ontwerp Het voorgestelde herinrichtingsproject heeft tot doel nieuw leven te blazen in Plaza de La Nogalera door het introduceren van weelderige groenvoorzieningen en het verbeteren van de infrastructuur voor voetgangers. Onderhandelingen met lokale bedrijven en bewoners hebben een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van de visie van het project, waarbij ervoor wordt gezorgd dat het vernieuwde plein aansluit bij de behoeften en wensen van de gemeenschap. De integratie van meer groene ruimtes en voetgangersvriendelijke voorzieningen staat op het punt een uitnodigender en levendiger sfeer te creëren, wat een gevoel van verbondenheid en welzijn zal bevorderen onder degenen die het gebied frequent bezoeken.

Kijkend naar de Toekomst 

Met het aanbestedingsproces nu aan de gang, groeit de anticipatie voor de verwachte voltooiing van de herinrichting van Plaza de La Nogalera tegen het voorjaar van 2025. Terwijl Torremolinos zich voorbereidt om een nieuw hoofdstuk te omarmen in de evolutie van dit historische plein, heerst er opwinding over de mogelijkheden die voor ons liggen. De verjonging van Plaza de La Nogalera belooft niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van de stad te verbeteren, maar staat ook symbool voor de voortdurende toewijding om gemeenschappelijke ruimtes te revitaliseren voor het plezier en het welzijn van iedereen.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram