Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Het Carnaval van Cádiz

Save te date: 8 tot 18 februari

In februari ondergaat Cádiz een levendige transformatie als het het podium wordt voor een bruisende viering: het Carnaval.

De vreugde van het Carnaval vult de straten en verandert de stad in een levendig spektakel, waarin de inwoners de hoofdrolspelers worden en de komst van meneer Carnaval omarmen.

De hele stad staat achter het carnaval en biedt een perfecte gelegenheid om de gevatheid en humor van de mensen van Cádiz te verkennen en te genieten.

Carnavalsmuziek weerklinkt op elke straathoek, terwijl minutieuze aandacht wordt besteed aan kostuumdetails, die in Cádiz bekendstaan als "tipo"—sommige daarvan zijn ware kunstwerken. De lokale bevolking dompelt zich volledig onder in een van de meest verwachte feestelijke evenementen, waardoor het misschien wel het meest amusante en vermakelijke onder de Spaanse carnavals is.

De humoristische en vermakelijke aard

In tegenstelling tot de grootsheid van andere carnavals, maakt de humoristische en vermakelijke aard van het Carnaval van Cádiz het tot een unieke viering die echt de moeite waard is om te ervaren.

Gedurende deze dagen zorgen extra optredens en spektakels ervoor dat de festiviteiten in Cádiz niets tekortkomen, wat een evenwichtige viering biedt die zowel de lokale bevolking als bezoekers boeit.Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: turismo Cadiz

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram