Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

La Noche en Blanco Estepona 2024: Een Magische Avond vol Cultuur en Dromen

Estepona la noche en blanco
Bereid je voor op een onvergetelijke nacht in Estepona!

Op zaterdag 1 juni, vanaf 20:00 uur, kleedt de stad Estepona zich in gala om 'La Noche en Blanco 2024' te vieren. Een magische dag gewijd aan 'Dromen'. Georganiseerd door het Socioculturele gebied en de afdeling Feesten van de gemeente. Het belooft dit culturele evenement een nacht vol activiteiten voor alle smaken en leeftijden.

Concerten en Speciale Optredens

Diana Navarro zal de ster van de avond zijn., Met een gratis concert om 23:00 uur op het Plaza del Ajedrez. De getalenteerde artieste neemt het publiek mee op een sonische reis die de traditie van de copla combineert met eigentijdse invloeden. Na haar succes in het Teatro Español in Madrid, zal ze hulde brengen aan Doña Concha Piquer. Waarbij ze haar meest emblematische en minder bekende nummers zal uitvoeren.

Musea en Tentoonstellingen Open

Van 20:00 tot 00:00 uur openen alle museale ruimtes van de stad hun deuren gratis. Je kunt het Archeologisch Museum bezoeken met de gemeentelijke archeoloog Ildefonso Navarro. eEvenals de Etnografische, Stierenvecht- en Paleontologische Musea. Bovendien zal het Huis van Las Tejerinas de schilderijententoonstelling 'Landschappen' van Paloma Ripollés en de solidaire fototentoonstelling 'Een klik voor Gatlang' van Antonio Montes herbergen.

Plezier voor het Hele Gezin

Voor de kleintjes begint de dag om 20:00 uur met het verhaal 'Dromen met verhalen' in de Kinderbibliotheek van het Cultureel Centrum Padre Manuel, met schrijfster Valeria Kilesova. Er zal ook een route zijn langs de muurschilderingen van Estepona. Beginnend vanaf de ingang van het Orquidario.

Straatactiviteiten en Optredens

De avond wordt opgeluisterd door de Batucada 'Oblo Eleguá' om 20:00 uur op het Plaza García Caparrós. Gevolgd door een parade over de Avenida de España. Op hetzelfde tijdstip speelt de Gemeentelijke Harmonie 'Muziek om bij te dromen' op het Plaza del Reloj onder leiding van Maestro José Antonio López Camacho.

Speciale Evenementen en Verrassingen
 • Wedstrijd ‘Wat is jouw droom?’: Om 21:00 uur gaat Radio Televisión Estepona de straat op om voorbijgangers te vragen naar hun meest originele dromen. De winnaar ontvangt een diner voor twee personen in de Mercado de Abastos.
 • Proeverij van Petisús: Op hetzelfde tijdstip op het Plaza Antonia Guerrero, zal er een heerlijke proeverij van verschillende Petisús zijn, gevolgd door de magie- en humorshow 'Fantastische Dromen' van illusionist Nebek.
 • Projecties en Concerten: Om 22:00 uur zal het Parque Botánico Orquidario de kinderfilm 'Mina en de Wereld van Dromen' projecteren. De violiste Elena Estoica zal het concert 'Dreams of light' geven. SDit in samenwerking met de Fundación García Fajer. Ook om 22:00 uur zal het Plaza García Caparrós het visuele en muzikale spektakel 'Onírico' van het gezelschap Black Sheep Producciones herbergen. En in het Cultureel Centrum Mirador del Carmen zal het a capella zang/performance concert 'Aan het bed' plaatsvinden. Dit met Nieves Arilla & Santiago Latorre.
Programma van La Noche en Blanco 2024
 • 20:00 uur: Verhalen, Route langs de Muurschilderingen, Batucada 'Oblo Eleguá', en concert van de Gemeentelijke Harmonie van Estepona.
 • 21:00 uur: Wedstrijd 'Wat is jouw droom?' en Proeverij van Petisús met magieshow.
 • 22:00 uur: Kinderfilmprojectie, concert van violiste, visueel en muzikaal spektakel, en a capella zang/performance concert.
 • 23:00 uur: Concert van Diana Navarro.
Mis het Niet

Dit evenement, gewijd aan 'Dromen', zal een unieke avond zijn die de straten van Estepona vult met muziek, kunst en cultuur. Mis La Noche en Blanco 2024 niet en beleef een magische nacht in gezelschap van vrienden en familie!

Noteer de datum: Zaterdag 1 juni, vanaf 20:00 uur. We verwachten je!

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
 • Europ Assistance
 • ANWB
 • Vueling
 • Transavia
 • Tui
 • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram