Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Larios gin: vanuit Málaga met liefde

In het hart van Málaga, waar de zon de zee kust en het leven stroomt als een luie rivier, bestaat een traditie die zo tijdloos is als de Middellandse Zee zelf. Het is een traditie van het genieten van eenvoudige vreugden, van goed leven en het vieren van de kunst van de "buena vida" - het goede leven. In het middelpunt van deze traditie staat Larios Gin, een getuigenis van de geest van Málaga die al twee eeuwen lang harten betovert.

Een Erfgoed van Liefde voor Málaga

Tweehonderd jaar geleden begon de familie Larios aan een missie om de essentie van Málaga vast te leggen, zijn stralende zon, zijn levendige hart, zijn diepe ziel en zijn warme mensen. Ze goten deze essentie in hun gin, en creëerden zo niet alleen een drankje, maar ook een boodschap aan de wereld. "Neem een slok van onze Larios gin," zeiden ze, "en geniet van het gezelschap van vrienden terwijl je je authentieke zelf bent."

Goed Leven als Kunst

In Málaga is goed leven een kunstvorm. Het draait om het vinden van schoonheid in eenvoudige momenten, om te genieten van de "buena vida" levensstijl die deze regio belichaamt. Het betekent jezelf wijden aan je passies, en dan de tijd nemen om te genieten van de vrije momenten in het leven. Goed leven is een kunst, en in de Middellandse Zee hebben we het meesterschap over generaties heen ontwikkeld.

Plaatselijke Goedheid in Elke Slok

Onze filosofie is eenvoudig - minder stress, minder haast, minder complicaties; meer tijd, meer vreugde, meer schoonheid, en meer verbinding met wat echt belangrijk is. We bewegen op het ritme van Málaga, koesteren de puurheid van lokaal geïnspireerde ingrediënten, omarmen het leven en ons vakmanschap, en baden in de warmte van de zon en de gastvrijheid van ons volk. Dit alles vindt zijn weg naar elke fles van onze authentieke mediterrane gin.

Het Trio van Larios Gins

  1. Larios Gin: Gedistilleerd niet eenmaal, niet tweemaal, maar vier keer om zijn unieke smaak vast te leggen. Daarna voegen we een vijfde distillatie toe, waarbij we het verrijken met de delicate essentie van oranjebloesem. Het resultaat is een verfrissende afdronk die op de tong danst, een symfonie van smaken die de geest van Málaga belichaamt.
  2. Larios Dry Gin: Onze interpretatie van de klassieke London Dry Gin, maar met een kenmerkende Málaga twist. We gebruiken een unieke mix van wilde jeneverbessen, wat Larios Dry zijn kenmerkende smaak geeft. Delicate citrusaroma's blijven hangen, herinnerend aan gelach gedragen op een zachte avondbries.
  3. Larios Rosé: Voor degenen die verlangen naar een vleugje zoetheid, hebben we jeneverbes geïnfuseerd en deze gin vier keer gedistilleerd met mediterrane citrus. Maar het geheime ingrediënt is de subtiele twist van aardbei, wat een blos van kleur en een uitnodiging toevoegt om te ontspannen in de zachte, zoete en verfrissende smaak.

In elke slok van Larios Gin vind je niet alleen een drankje, maar ook een stukje ziel van Málaga. Het is een uitnodiging om het leven te vieren, om de eenvoudige momenten te koesteren, en om te toosten op de kunst van goed leven - de ware essentie van de "buena vida" van Málaga. Dus, of je nu op een zonovergoten strand bent of in het hart van een bruisende stad, vergeet niet je glas op te heffen en te zeggen, "Salud op Málaga, salud op het leven!"

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: www.lariosgin.com

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram