Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Lissabon Markeert Geschiedenis van La Vuelta met Grand Departure in 2024

Editie 2024

Lissabon Markeert Geschiedenis van La Vuelta met Grand Departure in 2024

Lissabon, de trotse gastheer van het Grand Departure van La Vuelta in 1997, herhaalt haar rol als startpunt voor deze prestigieuze wielerwedstrijd. Deze keer fungeert de stad niet alleen als pionier, maar ook als een levendig symbool van haar voortdurende inzet voor fietsvriendelijke infrastructuur en liefde voor de wielersport.

Net als in 1997 wordt de stad Lissabon het toneel van de individuele tijdrit, een adembenemende gebeurtenis die de energie van de stad combineert met de atletische prestaties van 's werelds beste wielrenners. Het is een symbiose van verleden en heden, waarbij het Jerónimos-klooster dienst doet als een monumentaal vertrekpunt dat de renners uitdaagt om geschiedenis te schrijven in de straten van Lissabon.

Echter, de betekenis van Lissabon als startpunt reikt verder dan alleen historische herhaling. De stad heeft zich ontwikkeld tot een voorbeeld van fietsvriendelijkheid en toewijding aan de wielersport. Met goed ontworpen fietspaden en een cultuur die het gebruik van de fiets aanmoedigt, is Lissabon een ware oase voor fietsliefhebbers.

Net als in 1997 zal de Vuelta na het vertrek uit Lissabon een week lang Andalusië doorkruisen. Sevilla, Archidona, Córdoba en Granada (start- en aankomstplaatsen) zullen dienen als de volgende etappeplaatsen, elk met hun eigen unieke charme en uitdagingen voor de renners. Deze tour door Andalusië belooft niet alleen adembenemende landschappen, maar ook een diverse reeks uitdagingen die het uiterste vergen van de deelnemende teams.

Klik hier voor het volledige etappeschema

Meer Spanje Nieuws, Klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram