Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Maak je klaar voor de Feria del Abrazo 2024 in La Rinconada!

Feria El Abrazo 2024 La Rinconada

Binnenkort zal de stad La Rinconada (Sevilla) zich vullen met licht en vreugde met de komst van de langverwachte Feria del Abrazo 2024. Dit spannende evenement, dat zal plaatsvinden van donderdag 30 mei tot zondag 2 juni, belooft een onvergetelijke ervaring vol plezier en samenzijn voor alle bezoekers.

Het startpunt van dit feest zal de spectaculaire verlichting zijn, gepland voor 21.30 uur op donderdag. Vanaf dat moment zullen de straten zich vullen met kleur en leven, waardoor vijf dagen van ononderbroken viering worden ingeluid.

64 casetas

Met in totaal 64 stands, inclusief de iconische gemeentelijke stand, en ruime parkeergebieden en attracties, zal het beursgebied maar liefst 80.000 vierkante meter beslaan. Dit garandeert voldoende ruimte voor alle bezoekers om te genieten van de Feria in al zijn pracht.

Maar de Feria del Abrazo is veel meer dan alleen maar plezier. Naast dat het een kans biedt om onvergetelijke momenten te delen met vrienden en familie, betekent dit evenement ook een belangrijke economische impuls voor de stad en de generatie van werkgelegenheid voor meer dan 2.500 mensen. Van het personeel van de particuliere stands tot de medewerkers van de gemeente en de dienstverlenende bedrijven, elk aspect van de Feria draagt bij aan het dynamiseren van de lokale economie.

En laten we de indirecte banen niet vergeten die worden gegenereerd door vertegenwoordigers, artiesten, laden en lossen, evenals door dienstverleners zoals de vuurwerkbranche. Zij maken allemaal deel uit van het systeem dat ervoor zorgt dat de Feria del Abrazo jaar na jaar een succes is.

Dus markeer je kalenders en maak je klaar om onvergetelijke momenten te beleven op de Feria del Abrazo 2024 in La Rinconada. We kijken ernaar uit om samen met jou dit geweldige feest vol licht, kleur en vreugde te vieren!

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram