Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Malaga's verblindende kerstspektakel: een symfonie van licht en geluid in 2023

Naarmate het feestseizoen nadert, maakt de levendige stad Malaga zich op om de straten te verlichten met een spectaculaire kerstverlichting. De anticipatie groeit, aangezien de stad belooft een adembenemende ervaring te bieden met ongeveer 2,2 miljoen LED-lampjes die 500 straten, pleinen en rotondes sieren. Het pronkstuk zal ongetwijfeld de traditionele licht- en geluidsshow op de iconische Calle Larios zijn.

Data enTijden

De festiviteiten zullen beginnen met dagelijkse shows op Calle Larios, met drie oogverblindende optredens om 18.30 uur, 20.00 uur en 22.00 uur. Deze betoverende vertoning zal niet plaatsvinden op de avonden van 24 en 31 december, waardoor bewoners en bezoekers de gelegenheid hebben om andere kersttradities te beleven tijdens deze bijzondere nachten.

De grootschalige verlichting van de lampjes zal dagelijks plaatsvinden om 18.30 uur, waardoor de stad wordt ondergedompeld in een warme en feestelijke gloed. Op doordeweekse dagen zullen de lichten om middernacht sierlijk dimmen, terwijl ze in het weekend (van vrijdag tot zondag) tot 2.00 uur blijven branden, zodat iedereen ruim de tijd heeft om zich onder te dompelen in de kerstsfeer.

"We zijn de grote stad van kerstverlichting in Spanje en Europa. We zullen een show hebben die wordt ondersteund door alle sectoren van de stad, zoals handel en horeca," merkte een woordvoerder op, waarbij de toewijding van de stad aan een viering voor de hele gemeenschap werd benadrukt.

De Miljoenen-Euro-Show

Een aanzienlijke investering van 1,4 miljoen euro onderstreept de toewijding van de stad om een betoverende kerstsfeer te creëren. Dit aanzienlijke budget weerspiegelt de vastberadenheid van de stad om haar vorige feestelijke vertoningen te overtreffen, waardoor Malaga een must-visit bestemming wordt tijdens het kerstseizoen.

Ondanks de uitgebreide voorbereidingen blijft één vraag onbeantwoord: Wie krijgt de eer om op de knop te drukken en deze oogverblindende vertoning te starten? "Dat is de vraag van een miljoen euro," grapte de raadslid, waarmee een element van spanning wordt toegevoegd aan een reeds veelbelovend evenement.

Gemeenschapsbinding

Verder dan het schouwspel van lichtjes symboliseert de kerstverlichting in Malaga een gezamenlijke inspanning die verschillende sectoren van de stad, waaronder handel en horeca, verenigt. De investering in dit feestelijke project creëert niet alleen een visueel verbluffende ervaring, maar ondersteunt ook lokale bedrijven en versterkt de algehele kerstsfeer.

Terwijl de stad de dagen aftelt naar de grootschalige onthulling van haar kerstverlichting, staat Malaga klaar om eens te meer de harten van bewoners en bezoekers te veroveren. In 2023 belooft de betoverende mix van traditie, innovatie en gemeenschapsgeest van Malaga het tot een baken van kerstvreugde te maken, waarbij het zijn status als een vooraanstaande bestemming voor kerstvieringen in Spanje en Europa bevestigt.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: visita.malaga.eu

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram