Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Ontdek de Geschiedenis van Viñas Del Vero

Ontdek de Geschiedenis van Viñas Del Vero

Viñas Del Vero, gelegen in de regio Somontano, vindt zijn oorsprong in de nabijheid van de rivier de Vero, die langs onze wijngaarden stroomt. Sinds de oprichting in 1986 heeft de bodega een voortrekkersrol vervuld in het aanplanten van zowel traditionele als internationale druivensoorten, wat heeft geleid tot uitzonderlijke wijnen.

Een Bodega met Uitzonderlijk Karakter

Viñas Del Vero is vandaag de dag een bodega van naam en faam, bekend om zijn unieke wijnen en de emoties die ze oproepen. Laat je betoveren door de smaak! Ervaar het leven en laat het leven toe in jou: luister, adem, kijk, voel, proost en geniet van hoe sensaties zich vermengen met gevoelens.

Maak deel uit van een Onvergetelijke Beleving

In Somontano hebben ze op maat gemaakte ervaringen ontwikkeld, zowel voor groepen, stellen als gezinnen. Ook bieden ze arrangementen aan die gericht zijn op plattelandstoerisme en de cultuur van de regio Somontano.

Een Wereld van Mogelijkheden

Ervaar de wereld van Viñas Del Vero in al zijn pracht. Of je nu gaat als onderdeel van een groep, met je partner, met je gezin of alleen, de wijnen en de gastvrijheid van de Bodega  zullen je zintuigen prikkelen en je hart verwarmen. Ontdek, proef en geniet, want bij Viñas Del Vero gaat het niet alleen om wijn, het gaat om het creëren van onvergetelijke herinneringen.contactgegevens:
+34 974 302 216
marketing@vinasdelvero.es

(c) foto en meer info: www.vinasdelvero.es

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram