Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Ontdek het prachtige Parque Nacional de Doñana!

Parque Nacional de Doñana

Het adembenemende Parque Nacional de Doñana (Huelva), een ware schat van biodiversiteit in Europa. Dit juweeltje herbergt een uniek mozaïek van ecosystemen, met als pronkstuk de uitgestrekte moerassen die een cruciale rol spelen voor duizenden Europese en Afrikaanse vogels tijdens hun migratie, broedseizoen en overwintering.

In Doñana leven unieke diersoorten, waaronder enkele die ernstig met uitsterven bedreigd zijn, zoals de Iberische keizerarend en de Iberische lynx. Deze prachtige omgeving is de perfecte samensmelting van diverse ecosystemen, variërend van stranden en duinen tot moerasland en bossen, waardoor het park een unieke persoonlijkheid krijgt.

De geschiedenis

De geschiedenis van Parque Nacional de Doñana voert ons terug naar de vroegste menselijke bewoners van de Golf van Cádiz, mogelijk neanderthalers die zo'n 28.000 jaar geleden Gibraltar bewoonden. Doorheen de eeuwen heeft Doñana verschillende transformaties ondergaan, van menselijke nederzettingen tot natuurlijke fenomenen zoals tsunamis die het landschap hebben gevormd.

Ontdek de magie van Doñana en laat je betoveren door de prachtige natuur, de rijke geschiedenis en de unieke fauna en flora die dit nationale park te bieden heeft. Kom en beleef een onvergetelijk avontuur in Doñana!

Meer info

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram